Fotografija: Mlada Stela otvorila je salon u Poljanama/ Foto: Compas
Galerija
Mlada Stela otvorila je salon u Poljanama/ Foto: Compas

Mlada i hrabra Stela Pritula u Poljanama sa samo 19 godina otvorila frizerski salon

Nakon školovanja, stekla je dragocjeno iskustvo radeći u nekadašnjem frizerskom salonu "Leo" na istoj adresi gdje sada otvara vlastiti salon u rodnim PoljanamaU Antunovačkoj ulici, unutar prostora Društvenog doma u Poljani, devetnaestogodišnja Stela Pritula jučer je otvorila vrata svog frizerskog salona "Stella", donoseći svježu energiju i strast prema frizerskom zanatu u ovo drugo po veličini naselje na području Grada Lipika.

Ova mlada poduzetnica pridružila se nizu mladih lipičkih obrtnika i poduzetnika koji hrabro kroče poduzetničkim stazama.

Sve riješila u tri mjeseca

Na svečanom otvorenju, Stelu su podržali njezini bližnji, brojni prijatelji, ali i drugi gosti iz gradske uprave, piše Compas.

Stela, rodom iz Poljane, svoje frizersko obrazovanje završila je u Srednjoj školi "August Šenoa" u Garešnici. Nakon školovanja, stekla je dragocjeno iskustvo radeći u nekadašnjem frizerskom salonu "Leo" na istoj adresi gdje sada otvara vlastiti salon.

Proces od odluke o pokretanju vlastitog obrta do samog otvaranja salona protekao je u tri mjeseca, uključujući uređenje prostora, formalnosti oko otvaranja obrta te prikupljanje potrebne dokumentacije. Stela ističe da je ova odluka zahtijevala hrabrost, pogotovo za nju kao mladu osobu. Unatoč prvotnim osjećajima nesigurnosti, naglasila ja da ima neizmjernu podršku svojih roditelja i rodbine, ali i prijatelja među kojima je istaknula i obitelj Gamauf.

Kako će salon rasti širit će ponudu/Foto: Compas
Kako će salon rasti širit će ponudu/Foto: Compas

"Moja želja je pružiti frizerske usluge koje će zadovoljiti ljude i omogućiti mi da zaradim za sebe", ističe Stela.

Proširit će ponudu

U salonu "Stella" nude se sve klasične frizerske usluge za žene i muškarce, uključujući šišanje, bojanje kose te ostale usluge vezane uz friziranje. Stela planira proširiti ponudu usluga kako salon bude napredovao.

Otvorenje frizerskog salona "Stella" ne samo da predstavlja hrabri korak mlade Stele Pritula u poduzetničke vode, već i osvježenje za lokalnu zajednicu te dodatan korak u razvoju gospodarske scene Grada Lipika. Želimo Steli puno uspjeha u njezinom poduzetničkom pothvatu te se nadamo da će njezin salon postati omiljeno odredište za njene klijente, piše Compas. 

Dobijte informaciju odmah zapratite nas na Facebooku i TikToku!