Fotografija: Ivan Penava i Zoran Milanović/Foto: Marko Mrkonjić/CROPIX
Ivan Penava i Zoran Milanović/Foto: Marko Mrkonjić/CROPIX

Milanovićeva znakovita šutnja, dio HDZ-a smatra: "Moguć je raskol u Domovinskom pokretu..."

Mario Radić je potvrdio da sinoć nije bilo međusobnog čestitanja niti komunikacije između članova HDZ-a i Domovinskog pokretaZoran Milanović ni sinoć, kao ni nakon izbora 2020. godine, neslužbeno doznaje Jutarni list, nije čestitao predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću na izbornom rezultatu.

Jutarnji je pokušao doznati i koliko je čestitanja i komunikacije bilo na među HDZ-ovcima i članovima Domovinskog pokreta, ali Mario Radić im je potvrdio da sinoć nije bilo međusobnog čestitanja.

A i u HDZ-u su se mogle čuti razne spekulacije o tome kako postoji mogućnost navodnog raskola unutar samog Domovinskog pokreta jer da su, priča se, poljuljani odnosi između Marija Radića i Ivana Penave, te i da sam Plenković navodno zazire od nekih pojedinaca koji se povezuju s DP-om.

Međutim, koliko će biti prostora za biranje pokazat će se u slijedećim danima kad se očekuju pregovori. Plenković je pred stranačke članove izašao prilično kasno, oko jedan sat poslije ponoći, i opet uz taktove pjesme "Eye of the tiger" koja je svirala i na stranačkim skupovima prilikom njegova izlaska na pozornicu, piše Jutarnji list.

Tijekom večeri u HDZ-u je, inače, svirala tiha glazba, a puštali su uglavnom domaćem hitove, a najveći je bio Baby Lasagna i "Rim Tim Tagi Dim", koja se mogla čuti više puta.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TIkToku!