Fotografija: Mila Elegović/Foto: Duško Marušic/CROPIX
Galerija
Mila Elegović/Foto: Duško Marušic/CROPIX

Mila Elegović: "Veselim se nastupu s Antom Gelom u Bjelovaru, lani je bilo sjajno"

Ante Gelo priprema odličan koncert na kojem će, uz Milu, nastupiti Goran Navojec, Enis Bešlagić, Vedran Mlikota, Filip Šovagović, Jelena Perčin, Erna Rudnički...BJELOVAR - Gošća na gotovo svakom izdanju popularnog kazališnog festivala Bjelovarski odjeci kazališta, poznatijeg kao BOK Fest, poznata je glumica Mila Elegović. U Bjelovar stiže i ove godine, a umjesto na kazališnim daskama, nastupit će na bjelovarskom paviljonu, u sklopu koncerta BOK Alfa Jukebox, koji će se održati 27. travnja, i to već drugu godinu za redom.

Prekrasna priča

- Jako sam sretna zbog toga. Prošle godine nastupila sam s pjesmom grupe Cacadou Looka „Tako je lako zaljubiti se”. Zaista sam uživala, atmosfera je bila sjajna. Još uvijek ne znam što ću pjevati ovoga puta, no sigurna sam da će naš maestro Ante Gelo odabrati i složiti nešto sjajno za mene – ispričala nam je Mila Elegović.

Mila se veseli ponovnom pjevanju u Bjelovaru/Foto: Organizacijski tim Box festa
Mila se veseli ponovnom pjevanju u Bjelovaru/Foto: Organizacijski tim Box festa

Glumica kaže kako se u Bjelovaru uvijek osjeća ugodno i dobrodošlo.

- Uvijek se veselim tom trenutku u godini kada počinje BOK i kada krećem u Bjelovar jer me ljudi ondje uvijek lijepo dočekaju i prime. Sretna sam i što se BOK Fest s godinama toliko razvio. Drago mi je što je ideja mog kolege Gorana Navojca i ostalih Bjelovarčana o kazališnom festivalu u njihovom gradu zaživjela, nastavila živjeti i razvila se u prekrasnu priču za koju se već zna nadaleko, kaže Mila.

Zvijezda 90.-ih

Podsjetimo, glavni meštar na pozornici bit će poznati skladatelj i gitarist Ante Gelo koji u Bjelovar ponovno stiže sa svojim bendom i priprema nam odličan koncert na kojem će uz Milu nastupiti Goran Navojec, kao domaćin, zatim glumci Enis Bešlagić, Vedran Mlikota, Filip Šovagović, glumice Jelena Perčin, Ana Uršula Najev, Tihana Lazović i Bjelovarčanka Erna Rudnički.

- Uživat ćemo u sjajnoj glazbi 80-ih i 90-ih i uz Juru Brkljaču, Brunu Oberan, Ivu Ajduković, Davora Lovrića, Maria Mikora, Svena Pocrnića i Dijanu Čerčić Škreblin. Šuška se da očekujemo i jednu zvijezdu 90-ih koja će izvedbom svojih hitova zasigurno rasplesati sve posjetitelje. Vidimo se na koncertu BOK ALFA JUKEBOX, u subotu, 27. travnja na bjelovarskom paviljonu, poručuju organizatori.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!