Fotografija: Krenuli su radovi na izmjeni kanalizacijskih cijevi u Ulici Gojka Šuška/Foto: Pakrački list
Galerija
Krenuli su radovi na izmjeni kanalizacijskih cijevi u Ulici Gojka Šuška/Foto: Pakrački list

Mijenjaju se kanalizacijske cijevi u Ulici Gojka Šuška u Pakracu

Radovi na ostatku ulice će potrajati cijeli ovaj tjedan, a promet će biti moguć suprotnim trakom koji je do sada služio kao parkiralište
Tvrtka Gorenjska gradbena družba i njeni kooperanti, izvođači radova na pakračko-lipičkoj aglomeraciji jutros su započeli radove na izmjeni kanalizacijskih cijevi u Ulici Gojka Šuška, javlja Pakrački list.

Promet jednom trakom

Počevši od Trga dr. Franje Tuđmana pa prema „robnoj kući“ uz zapadni nogostup ovog tjedna će polagati kanalizacijske cijevi u dužini od 70-ak metara. Kako je u tijeku prekop na trgu preko izlaza za Bolničku ulicu, danas i sutra neće biti moguć s te strane automobilima ulaz u Bolničku ulicu.

<p>Danas i sutra neće biti moguć ulaz automobilima u Bolničku ulicu/Foto: Pakrački list</p>

Danas i sutra neće biti moguć ulaz automobilima u Bolničku ulicu/Foto: Pakrački list

Radovi na ostatku ulice će potrajati cijeli ovaj tjedan, a promet će biti moguć suprotnim trakom koji je do sada služio kao parkiralište. Idući tjedan namjeravaju s radovima prijeći na suprotnu stranu ulice gdje isto u dužini od 70-ak metara trebaju zamijeniti vodovodne cijevi, a tijekom tih radova promet će ponovo biti moguć jednom trakom, uz moguće povremene (10-minutne) zastoje.

Saniranje prekopa

Kako doznajemo od Marijana Pierobona, direktora Voda Lipik, formalnog investitora na projektu aglomeracije, iz GGD-a za kraj tjedna (srijeda, četvrtak i petak) su na današnjoj tjednoj koordinaciji najavili na pakračkim ulicama značajniju prisutnost asfaltera koji bi trebali sanirati brojne prekope na pakračkim ulicama, piše Pakrački list.