Fotografija: McDonald's traži radnike po cijeloj Hrvatskoj/Foto: Tomislav Krišto/CROPIX
McDonald's traži radnike po cijeloj Hrvatskoj/Foto: Tomislav Krišto/CROPIX

Megakorporacija traži radnike u Bjelovaru: "Početna plaća je 1050 eura"

Novost je dodatak na plaću u sezoni do 170 eura bruto mjesečno, i to u razdoblju od travnja do kolovoza. To znači kako radnik u restoranu u sezoni sa svim dodacima može zaraditi više od 1200 euraNajpoznatiji lanac brze hrane traži oko stotinu novih radnika za rad u svojim restoranima diljem Hrvatske, piše Danica.hr.

Osim gradova turističkih središta na moru, McDonald’s je u potrazi za više radnika u Zagrebu, Varaždinu, Bjelovaru, Velikoj Gorici, Karlovcu, Sisku, na autocesti kod Sesveta… Traže se redovni radnici i sezonci.

Prigodne nagrade

Prosječna neto plaća za početnu poziciju je oko 1050 eura sa svim dodacima, a tu je i dodatnih 560 eura neto prigodnih nagrada godišnje, tumače u McDonald’su.

Novost je dodatak na plaću u sezoni do 170 eura bruto mjesečno, i to u razdoblju od travnja do kolovoza. To, na primjer, znači kako radnik u restoranu u sezoni sa svim dodacima može u prosjeku zaraditi više od 1200 eura na mjesec, javlja Danica.

Iskustvo nije potrebno

“Prethodno iskustvo nije potrebno, a imaš mogućnost napredovanja već nakon četiri mjeseca rada. Rad je na puno ili nepuno radno vrijeme”, kažu u ‘Meku’ ističući kako je rok za prijavu do 4. travnja.

McDonald’s je u Hrvatskoj predlani imao oko 1520 zaposlenih s prosječnom neto plaćom od otprilike 950 eura mjesečno. Plaće su im rasle lani i ove godine.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!