Fotografija: Igor Brajdić predao je ključ grada Luki Šimunoviću/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Igor Brajdić predao je ključ grada Luki Šimunoviću/ Foto: Deni Marčinković

Maškare preuzele ključ grada: "Sve probleme rješavat ćemo smijehom i plesom"

"Pozivam svu djecu, ali i odrasle, da sljedećih nekoliko dana postanu sve ono što žele biti. Superjunaci, princeze, vile, pa čak i životinje, ako to žele", kaže mali gradonačelnik Luka ŠimunovićBjelovarski dogradonačelnik Igor Brajdić predao je ključ grada malog gradonačelniku Luki Šimunoviću, čime je u Bjelovaru i službeno počela vladavina maškara.

- Vrijeme je maškara, veselja i radosti, stoga predajemo ključ grada. Siguran sam da ćete projekte koje smo započeli uspješno provoditi i dalje. Budući da ste mladi, vjerujem da imate puno ideja te da ste kreativni i maštoviti, stoga se ne bojim predati ključeve, jer vjerujem da će grad biti siguran u vašim rukama. Očekujem da veselje bude po cijelom našem gradu, ali i da izgradite toplice u međuvremenu, u šali je poručio je dogradonačelnik Brajdić.

Sve probleme rješavat će pjesmom i plesom/ Foto: Deni Marčinković
Sve probleme rješavat će pjesmom i plesom/ Foto: Deni Marčinković

Mali gradonačelnik Luka Šimunović poručio je da danas počinje vladavina pjesme i plesa u Bjelovaru.

- Vrijeme je to smijeha i nezaobilaznih krafni. Pozivam svu djecu, ali i odrasle, da sljedećih nekoliko dana postanu sve ono što žele biti. Superjunaci, princeze, vile, pa čak i životinje, ako to žele. Sve probleme ovih dana rješavat ćemo smijehom i plesom, poručio je Luka Šimunović.

Za kraj dodajmo i to da je predsjednica Društva naša djeca Bjelovar Sanja Vranješević poručila kako će maškare Bjelovarom vladati sve do 13. veljače, kada je u planu velika maskirana povorka u središtu grada. 

Maškare će Bjelovarom vladati do 13. veljače/ Foto: Deni Marčinković
Maškare će Bjelovarom vladati do 13. veljače/ Foto: Deni Marčinković

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!