Fotografija: Slavko Prišćan, načelnik općine Rovišće i Marko Marušić, kandidat HDZ-a i HSLS-a za župana
Slavko Prišćan, načelnik općine Rovišće i Marko Marušić, kandidat HDZ-a i HSLS-a za župana

"Marušić je bio marljiv i odgovoran igrač, to je preduvjet za uspjeh"

"Smatram neprimjerenim da projekte gradova i općina prisvaja Županija, čija su brojna obećanja s druge strane ostala neispunjena i pokazala se lažnima", poručio je MarušićMarko Marušić, kandidat HDZ-a i HSLS-a za župana, posjetio je Rovišće, najveću općinu u županiji gdje je razgovarao s načelnikom Slavkom Prišćanom koji je rekao:

- Vidim da je Marko snažno fokusiran na probleme s kojima se susreću načelnici i gradonačelnici. Smatram kako se komunikacijom na kolegijima, uz saborske zastupnike i podrškom Vlade, puno toga može riješiti i probuditi Županiju.

Prišćan je otkrio i kako ga s Marušićem ne veže samo politika.

- Odgovornost i marljivost koja ga je krasila kao igrača, kada sam mu bio trener, važan je preduvjet za uspjeh. Dajem mu bezrezervnu potporu na skorašnjim izborima za župana - rekao je Prišćan.

Marko Marušić je pak naglasio:

- Obišao sam već većinu gradova i općina. Stekao sam jasan uvid u probleme i pripremam rješenja. Smatram neprimjerenim da projekte gradova i općina prisvaja Županija, čija su brojna obećanja s druge strane ostala neispunjena i pokazala se lažnima. To potiče nove podjele i svađe, umjesto da suradnjom rješavamo probleme - poručio je Marušić.