Fotografija: Marko Marušić na biračkom mjestu/Foto: Martina Čapo
Galerija
Marko Marušić na biračkom mjestu/Foto: Martina Čapo

Marko Marušić vodi s 5000 glasova razlike, čini se da BBŽ dobiva novog župana...

Marku Marušiću je na pobjedi već čestitao gradonačelnik Bjelovara i čelnik HSLS-a Dario Hrebak te Vladimir Bilek, saborski zastupnik za češku i slovačku manjinu...20:05 - Prema neslužbenim rezultatima koji dolaze s terena, Marko Marušić, kandidat HDZ-a i HSLS-a, kojeg je podržao i DHSS ima veliku prednost pred aktualnim županom Damirom Bajsom od čak 5000 glasova. Informacije s terena kažu da je ova prednost za Damira Bajsa nedostižna jer je preostalo prebrojati još glasove i nekoliko manjih općina koje ne mogu preokrenuti rezultat. 

Marko Marušić vodi u Bjelovaru, Grubišnom Polju, Daruvaru i Garešnici, a izgleda da je pobijedio i u Čazmi u kojoj je Bajs pobijedio u prvom krugu. 

Dario Hrebak je već u 19:38 na svom Facebook profilu čestitao Marušiću: "HSLS ima novog načelnika u Velikom Trojstvu. Čestitam Marko Kutanjac!!! Čestitam i novom županu Marko Marušić!!!", napisao je gradonačelnik Bjelovara na svom profilu. 

A Marušiću je čestitao i saborski zastupnik Vladimir Bilek koji mu je poslao poruku u kojem mu čestita na postignutom rezultatu rekavši da se veseli budućoj suradnji te ga je pozvao na burek u Daruvar.

USKORO OPŠIRNIJE...