Fotografija: Sjajne vijesti za najmlađe Pakračane/Foto: Grad Pakrac, Pakrački list
Galerija
Sjajne vijesti za najmlađe Pakračane/Foto: Grad Pakrac, Pakrački list

Mališani iz pakračkog vrtića Maslačak dobit će novu sjenicu, vlakić, drvenu ploču za igru, klupe...

Gradonačelnici Pakraca Anamariji Blažević za tu je namjenu uručen ugovor o financiranju u vrijednosti od 28.200 euraPAKRAC - Iz Grada Pakraca pohvalili su se lijepim vijestima kada su u pitanju njihovi najmlađi.

Naime, kako kažu, u organizaciji Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade gradonačelnici Anamariji Blažević svečano je uručen Ugovor o financiranju projekta „Opremanje objekta matičnog vrtića Maslačak fiksnom opremom“ u vrijednosti 28.220,00 eura.

Foto: Grad Pakrac
Foto: Grad Pakrac

Radi se, kako pojašnjavaju, o ovogodišnjem Pozivu za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023. godini.

Nova sjenica, vlakić, ploča za igru

-Projektom će se Dječjem vrtiću Maslačak osigurati zamjena postojećih, već dotrajalih, fiksnih modula za igralište dječjeg vrtića, kako bi omogućili djeci kvalitetniji vanjski prostor za igru. Osiguranim sredstvima zamijenit će se postojeći vrtuljak i mala kućica za igru, ali i nabaviti nova sjenica, vlakić, drvena fiksna ploča za igru te piknik stol i klupe, kažu iz Grada Pakraca.

U DV Maslačak sve je veća gužva, koja sve veseli/ Foto: Pakrački list
U DV Maslačak sve je veća gužva, koja sve veseli/ Foto: Pakrački list

Ovim projektom Grad Pakrac će svojim najmlađim stanovnicima omogućiti poboljšanje uvjeta za veseliju i sigurniju igru pa samim time i podizanje kvalitete pedagoških standarda, zaključuju.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!