Fotografija: Načelnik Marko Kutanjac i Stjepan Kusturin iz Rotora potpisali su ugovor o ugradnji LED rasvjete u Maglenči/Foto: Općina Veliko Trojstvo
Načelnik Marko Kutanjac i Stjepan Kusturin iz Rotora potpisali su ugovor o ugradnji LED rasvjete u Maglenči/Foto: Općina Veliko Trojstvo

Maglenča pored Velikog Trojstva dobiva najnoviju LED rasvjetu

Ugovorom je uključena demontaža postojećih svjetiljki te montaža novih LED svjetiljki sa svim potrebnim priborom i materijalom do potpunog stavljanja svjetiljki u funkcijuVELIKO TROJSTVO – Ovih dana kreće modernizacija javne rasvjete u Maglenči, naselju koje pripada općini Veliko Trojstvo.

Naime, načelnik općine Veliko Trojstvo Marko Kutanjac i član Uprave tvrtke Rotor, Stjepan Kusturin, potpisali su Ugovor o jednostavnoj nabavi za Modernizaciju javne rasvjete vrijedan 167.525,00 kuna s PDV-om.

LED sustav

Radi se o modernizaciji javne rasvjete u naselju Maglenča. Planirana je nabava LED cestovnih svjetiljki, standardiziranih krakova za montažu svjetiljki na stupove, stezaljki i kablova.

Ugovorom je uključena demontaža postojećih svjetiljki te montaža novih LED svjetiljki sa svim potrebnim priborom i materijalom do potpunog stavljanja svjetiljki u funkciju. Početak radova očekuje se već krajem veljače, a radovi će biti završeni u nekoliko dana, pohvalili su se iz Općine dodavši kako će u proljeće Maglenča ući osvjetljena najsuvremenijom rasvjetom.