Fotografija: Nakon dočeka Nove godine, mladić iz Bjelovara završio je u bolnici zbog prostrijelne rane/Foto: Unsplash (ilustracija)
Nakon dočeka Nove godine, mladić iz Bjelovara završio je u bolnici zbog prostrijelne rane/Foto: Unsplash (ilustracija)

Loše mu počela i 2021: Prijatelj mu tijekom dočeka propucao stopalo

Bjelovarska je policija utvrdila da je tijekom novogodišnjeg slavlja jedan od uzvanika okupljenih u jednoj obiteljskoj kući držao oružje koji je zbog nestručnog rukovanja slučajno prostrijelio stopalo mladiću koji je s njim bio na dočeku Nove godineI dok smo svi 2021. čekali kao godinu koja će nas uvesti u razdoblje boljih vijesti, mladić (25) iz Bjelovara nije je mogao gore započeti.

Naime, tijekom novogodišnjeg slavlja u obiteljskoj kući slučajno mu je metak iz vatrenog oružja prostrijelio stopalo. U bjelovarsku je Opću bolnicu primljen oko jedan sat iza ponoći, a kada su liječnici utvrdili kako je ozljeda nastala, prema službenom protokolu morali su obavijestiti i bjelovarsku policiju.

Istraživajući slučaj, bjelovarska je policija utvrdila da je tijekom novogodišnjeg slavlja oružje držao jedan od uzvanika, inače 37-godišnjak koji je zbog nestručnog rukovanja slučajno prostrijelio stopalo mladiću koji je s njim slavio doček Nove godine. 

Pištolj je, naime, dok ga je držao u ruci opalio, a metak je prošlo kroz stopalo 25-godišnjaka koji se nalazio u blizini.

"Ozlijeđeni mladić prevezen je u Hitni objedinjeni bolnički prijam Opće bolnice Bjelovar gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. U vezi kaznenog djela ”Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom” slijedi daljnje kriminalističko istraživanje", priopćili su iz bjelovarske policije.