Fotografija: Uzmite zasluženu pauzu i odmorite u Daruvarskim toplicama/Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Uzmite zasluženu pauzu i odmorite u Daruvarskim toplicama/Foto: Daruvarske toplice

Ljetni relax u Daruvarskim toplicama: "Napunite baterije u ljekovitoj oazi na izvorima zdravlja"

Aranžman uključuje cjelodnevno korištenje termalnih bazena, kao i korištenje bicikla, opreme za individualno nordijsko hodanje te uživanje u šetnjama Rimskom park šumom i Julijevim parkomDARUVAR – Ako imate osjećaj da za ništa nemate snage i volje, onda je stiglo vrijeme da malo prikočite i napravite nešto lijepo i korisno za sebe i svoju obitelj. U Daruvarskim toplicama osmislili su akcijski aranžman koji će cijelu obitelj preporoditi, a na vama je samo da rezervirate datum koji vama odgovara.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

- U ponudi je novi akcijski aranžman za ljeto pod nazivom Ljetni relax. Kod nas vas čeka odmor za cijelu obitelj na ljekovitoj rivijeri koji uključuje dva polupansiona - bife, smještaj u dvokrevetnoj sobi lječilišnog hotela Termal s depandansom Arcadia, cjelodnevno korištenje termalnih bazena, te besplatan boravak za djecu do 7 godina s dvije odrasle osobe u sobi, poručuju iz Daruvarskih toplica.

Dodatne pogodnosti

Dodaju kako je osiguran i popust od 30 posto za boravak djece od 7 do 12 godina. A tu je i korištenje bicikla, opreme za individualno nordijsko hodanje te uživanje u šetnjama Rimskom park šumom i Julijevim parkom.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Dodatne pogodnosti su i besplatan pristup internetu te parking.

Sve detalje, cijene, ali i rezervacije možete potražiti na web stranici Daruvarskih toplica OVDJE.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!