Fotografija: Dobitnik “Zlatne kune” u kategoriji veliko trgovačko društvo je višestruko nagrađivana tvrtka Lipik Glas d.o.o sa sjedištem u Lipiku.
Galerija
Dobitnik “Zlatne kune” u kategoriji veliko trgovačko društvo je višestruko nagrađivana tvrtka Lipik Glas d.o.o sa sjedištem u Lipiku.

Lipik Glas dobitnik Zlatne kune, nagradu posvetili svim zaposlenicima

Duga tradicija proizvodnje stakla u Lipiku s tvrtkom Lipik Glas podignuta je na najvišu razinu, a osnovna djelatnost je proizvodnja automobilskih stakala visokih performansi za nisko serijska i visokobudžetna vozila

Najuspješnije poslovanje u prošloj godini u Požeško-slavonskoj županiji imale su tvrtke Niskogradnja Jurčak d.o.o. Požega, Magma d.o.o. Požega i Lipik Glas d.o.o. Lipik, piše Compas.hr

Na svečanosti organiziranoj u skladu s epidemiološkim mjerama u prostoru županijske komore Požega u petak, 18. prosinca uručena su im priznanja Zlatna kuna. Čestitke za postignute rezultate uputio im je i predsjednik Županijske komore Luka Balenović.

Visokobudžetna vozila

Dobitnik Zlatne kune u kategoriji veliko trgovačko društvo je višestruko nagrađivana tvrtka Lipik Glas d.o.o sa sjedištem u Lipiku. Duga tradicija proizvodnje stakla u Lipiku s tvrtkom Lipik Glas podignuta je na najvišu razinu, a osnovna djelatnost je proizvodnja automobilskih stakala visokih performansi za nisko serijska i visokobudžetna vozila.

Naravno, tu su i stakla za željezničku industriju te protuprovalna i neprobojna stakla. Lipik Glas dobitnik je Zlatne kune za 2016. i 2018. godinu u Požeško-slavonskoj županiji te su 2018. godine nominirani za Zlatnu kunu u kategoriji najuspješnijeg srednjeg trgovačkog društva na nacionalnoj razini. Nagradu je primio Dorian Knapić, direktor tvornice Lipik Glas, koji je tom prigodom za lipički Compas.hr izjavio:

- Za svaku kompaniju velika je čast da bude nominirana za Zlatnu kunu na razini županije, a naravno veliko je zadovoljstvo kada Zlatnu kunu i dobijete.

Znanje i iskustvo

Ove godine Lipik Glas je također nominiran za Zlatnu kunu među pet najboljih u kategoriji velikih tvrtki na razini Hrvatske, što je također veliko postignuće. 

- Globalna pandemija Covid 19 imala je nažalost u ovoj godini osjetno negativan utjecaj na poslovanje naših kupaca što se posljedično reflektiralo i na naše poslovanje. Međutim, Lipik Glas ima dovoljno znanja i iskustava da iz ove situacije izađe još jači i spremniji za nove poslovne izazove u narednim godinama. Zahvaljujem svim zaposlenicima Lipik Glasa koji su svojim odgovornim radom omogućili da dobijemo Zlatnu kunu.  Ovo je njihova nagrada. Svim zaposlenicima Lipik Glas, našim poslovnim partnerima i čitateljima želim sretan Božić te zdravu i uspješnu Novu godinu - rekao je Knapić, piše Compas.hr.