Fotografija: Ovo je show sa isključivo ženskom postavom koji se izvodi već četiri godine, a do sada je nasmijao mnogobrojnu publiku u Hrvatskoj i regiji/Foto: Pakrački list
Galerija
Ovo je show sa isključivo ženskom postavom koji se izvodi već četiri godine, a do sada je nasmijao mnogobrojnu publiku u Hrvatskoj i regiji/Foto: Pakrački list

Ladies night stand up: "U Pakrac stiže ženska postava komičarki koje će vas nasmijati do suza"

Riječ je o sjajnom showu četiri dame stand up komedije: Marine Orsag, Mirande Lončar, Martine Ipša i Dragitze Raštegorac koje će u Pakracu gostovati 9. ožujkaLadies night stand up komedija stiže u Pakrac. Riječ je o sjajnom tematskom showu Studija smijeha, uz četiri dame stand up komedije: Marinu Orsag, Mirandu Lončar, Martinu Ipšu i Dragitzu Raštegorac koje će gostovati 9. ožujka s početkom u 20 sati u Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“, piše Pakrački list.

Prepoznatljiv brand

Stand up komedija je u zadnjih nekoliko godina postala iznimno tražen i posjećen način zabave, a Studio Smijeha se u svojih jedanaest godina rada potvrdio kao jedan od najprepoznatljivijih brandova na stand up sceni u Hrvatskoj.

Kupite ulaznicu na vrijeme/Foto: Pakrački list
Kupite ulaznicu na vrijeme/Foto: Pakrački list

Ladies night stand up comedy show je stand up show sa isključivo ženskom postavom koji se izvodi već četiri godine, a do sada je nasmijao mnogobrojnu publiku u Hrvatskoj i regiji.

Urnebesan show

Show koji je za žene terapeutski, za muškarce edukativan, a za sve skupa – urnebesan!

Marina Orsag stiže u Pakrac/Foto: Darko Tomas/CROPIX
Marina Orsag stiže u Pakrac/Foto: Darko Tomas/CROPIX

Cijena ulaznice 8 eura u pretprodaji mogu se kupiti 3., 4., 5. i 6. ožujka u kafiću Hrvatskog doma od 16 sati dok su ulaznice 11 eura na dan showa. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji i online na Ulaznice.hr., piše Pakrački list.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!