Fotografija: Danas u Daruvaru pravi glazbeni show/Foto: Nina Badrić/CROPIX, Facebook KUD Tena
Galerija
Danas u Daruvaru pravi glazbeni show/Foto: Nina Badrić/CROPIX, Facebook KUD Tena

KUD Tena iz Đakova u Daruvar donosi dašak tradicije, Nina Badrić priprema nezaboravnu večer

U 10:30 sati na glavnom gradskom trgu nastupa KUD “TENA” iz Đakova, a u 17 u Julijevom parku uživajte u mozaiku folklornih društava. Kraljica pop glazbe, Nina Badrić nastupa u 21 satDARUVAR – Nakon jučerašnje prave rapsodije događanja posvećene prvenstveno vrhunskim vinima, program Vinodara 2023. ide dalje.

Danas vas u Daruvaru čeka pravi vatromet plesova.

-  Pripremili smo najšareniji i najrasplesaniji folklorni program na čak dvije lokacije. U 10:30 sati na glavnom gradskom trgu nastupa KUD “TENA” iz Đakova, a u 17:00 sati u Julijevom parku ispred Švicarske vile uživajte u mozaiku folklornih društava.

Foto: Facebook KUD Tena
Foto: Facebook KUD Tena

Osjetite čarobne ritmove tradicije i doživite nezaboravne trenutke u prekrasnom ambijentu lječilišnog perivoja, poručuju organizatori, Turistička zajednica Daruvar – Papuk.

Čuvari tradicije

Podsjećaju kako je KUD "Tena" iz Đakova i kako su pravi čuvari tradicije grada Đakova, Slavonije i cijele Republike Hrvatske.

-KUD "Tena" djeluje već od 1985. godine. Njihova bogata povijest i strast prema folklornom izričaju rezultirali su brojnim uspjesima i prepoznatljivošću diljem domovine i svijeta. Sada imate jedinstvenu priliku da doživite njihov izrazito zanimljiv i energičan nastup, podsjećaju iz TZ-a.

Kako i priliči, večer je rezervirana za glavni glazbeni show.

Foto: Koncert Nine Badric na Peristilu/CROPIX
Foto: Koncert Nine Badric na Peristilu/CROPIX

-Kraljica pop glazbe Nina Badrić zapalit će pozornicu ovogodišnjeg Vinodara. Pridružite nam se i doživite nezaboravnu glazbenu večer uz omiljene Ninine hitove. Vidimo se na glavnom gradskom trgu u subotu u 21 sat, poručuje Ivana Plažanin Vuković, direktorica TZ Daruvar – Papuk.

Dodajmo, još dana i sutra u Daruvaru posjetite i najveći kontinentalni sajam tradicionalnih proizvoda. Izaberite nešto za sebe od bogate ponude domaćih delicija: kulena, slavonskog pršuta, domaćih sireva do slastica, piva, vina i likera. 

-Kupujte i podržite lokalne proizvođače, jer nema boljeg načina da podržimo svoju regiju, kažu u darruvarskoj TZ.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!