Fotografija: Počele pripreme za ovogodišnji Advent u Bjelovaru/ Foto: Grad Bjelovar
Galerija
Počele pripreme za ovogodišnji Advent u Bjelovaru/ Foto: Grad Bjelovar

Krenuo natječaj za zakup kućica na bjelovarskom Adventu. Zna se i gdje će se nalaziti klizalište

Prigodna prodaja bit će od 27. studenog do 24. prosinca 2021., dok će ugostiteljstvo moći raditi do 16. siječnja. Budući da je broj kućica određen, važno je da prijave budu što kreativnije, kažu iz TZ Bilogora-BjelovarTuristička zajednica Bilogora-Bjelovar na svojim je stranicama objavila Javni poziv zainteresiranim poslovnim subjektima za zakup kućica za ugostiteljstvo i prostora za prigodnu prodaju na  na ovogodišnjem Adventu u Bjelovaru.

Blagdanski duh

Prigodna prodaja bit će od  27. studenog do 24. prosinca 2021., dok će ugostiteljstvo moći raditi do 16. siječnja 2022. S obzirom na određen broj kućica, važno je da svi koji se prijave pokažu što veću kreativnost, kako bi što bolje dočarali blagdanski duh i posjetiteljima pružili nezaboravan ugođaj. 

Javni poziv otvoren je do utorka, 16. studenog 2021. u 12,00 sati. Organizacijski odbor će odabrane izlagače i sudionike obavijestiti o datumu potpisivanja ugovora.

Klizalište u centru grada

Uz poziv, TZ Bilogora-Bjelovar objavila je shemu rasporeda svih sadržaja vezanih za ovogodišnji Advent, iz kojeg je vidljivo da će Bjelovarčani i ove godine imati priliku uživati u klizalištu. Prema istom rasporedu, klizalište veličine 500 kvadratnih metara nalazit će se na Trgu Eugena Kvaternika, odnosno na dijelu te ulice između Gradske uprave i Hrvatske pošte. Također, tijekom trajanja manifestacije ta ulica trebala bi biti zatvorena za promet.

Klizalište će ove godine biti na novoj lokaciji/ Foto: Grad Bjelovar
Klizalište će ove godine biti na novoj lokaciji/ Foto: Grad Bjelovar

Dodajmo i to da se cijene kućica ovisno o lokaciji kreću između 200 i 3000 tisuće kuna, a u sklopu Adventa predviđen je i zabavni park.

Detalje javnog poziva možete pronaći OVDJE.