Fotografija: Gužva je danas vladala oko kućice u središtu grada/Foto: MojPortal
Gužva je danas vladala oko kućice u središtu grada/Foto: MojPortal

Krenula prodaja ulaznica za jubilarni BOK fest: "Prvu prodao legendarni Zijah Sokolović"

Ulaznice za 11 predstava koje će se održati u Domu kulture mogu se nabaviti u kućici u središtu grada (pokraj fontane) te on-line putem internetskih stranica Kulturnog i multimedijskog centra BjelovarKrenula je prodaja ulaznica za jubilarni 20. BOK fest. Prvu je danas u središtu Bjelovara prodao poznati glumac i redatelj Zijah Sokolović.

Podsjetimo, Bjelovarski odjeci kazališta, poznatiji kao BOK fest, trajat će ove godine od 28. travnja do 9. svibnja 2023.

Riječ je o 20. izdanju poznatog festivala kojeg pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara organizira Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar u suradnji s Kulturnim i multimedijskim centrom Bjelovar.

On-line ii u kućici

Ulaznice za 11 predstava koje će se održati u Domu kulture mogu se nabaviti u kućici u središtu grada (pokraj fontane) te on-line putem internetskih stranica Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar.

Ako je suditi po današnjoj gužvi, bit će to uistinu jedan od najuspješnijih festivala, čemu se nada i prvi čovjek Bjelovara Dario Hrebak. 

-Mnogi naši građani žele na predstave BOK-a i to je samo dokaz da je pred nama jedan od najboljih programa do sada na festivalu, zadovoljno je poručio Hrebak.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!