Fotografija: Foto: Danijel Soldo/CROPIX
Galerija
Foto: Danijel Soldo/CROPIX

Krenula isplata uskrsnica umirovljenicima s područja Grada Daruvara

Grad Daruvar isplaćuje uskrsnice za umirovljenike koji imaju mirovinu do 2500 kuna. Uskrsnicu od 100 kuna dobit će i korisnici zajamčene minimalne naknade, kaže gradonačelnik LneničekU Daruvaru je počela isplata uskrsnica umirovljenicima, a dobit će ih i socijalno ugrožene osobe s područja Grada Daruvara, doznajemo od gradonačelnika Damira Lneničeka.

Umirovljenici će svoje uskrsnice dobiti poštom, dok će ih socijelno ugrožne osobe moći podići u zgradi daruvarske Gradske uprave.

Uskrnice u iznosu od 100 kuna dobit će umirovljenici koji imaju mirovinu do 2500 kuna te socijalno ugrožene osobe. Grad Daruvar je za uskrnice za umirovljenike u proračunu osigurao 150.000 kuna, a za socijalno ugrožene građane oko 5000 kuna.

Damir Lneniček, gradonačelnik Grada Daruvara/Foto: MojPortal
Damir Lneniček, gradonačelnik Grada Daruvara/Foto: MojPortal

- Grad Daruvar po običaju isplaćuje uskrsnice za naše umirovljenike, u ovom slučaju za njih 1500 koji imaju mirovinu do 2500 kuna. Uskrsnicu od 100 kuna dobit će i naši korisnici zajamčene minimalne naknade. Isplata je u tijeku preko Hrvatske pošte i do kraja tjedna bi trebala biti gotova, a naši socijalno ugroženi građani mogu doći po svoju uskrsnicu kod nas u zgradu Gradske uprave - rekao nam je gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček.