Fotografija: Foto: Grad Čazma/Davor Kirin
Foto: Grad Čazma/Davor Kirin

Kreće škola plivanja na bazenima u Čazmi: "Mjesta ima za 80 polaznika, požurite s prijavama!"

Od Ministarstva turizma i sporta za tu je namjeno dobiveno ukupno 22.500 eura, a financijski pomažu i Grad Čazma te Športska zajednica grada ČazmeSezona kupanja na čazmanskim bazenima ovoga je tjedna službeno otvorena, a odmah se krenulo u organizaciju brojnih aktivnosti. Tako su iz Bioparka Čazma izvijestili kako je u tijeku popunjavanje novih grupa za školu plivanja.

Uključeni i Farkaševčani

- I ove godine, za naše klince i klinceze, bit će omogućena besplatna škola plivanja na bazenu u Bioparku Čazma. Razvojna agencija Čazma prijavila je projekt na natječaj Hrvatska pliva, za osposobljavanje djece neplivača, ove godine za područje Grada Čazme i Općine Farkaševac zajedno – kažu u Bioparku Čazma.

Tako će mali Čazmanci od pet do osam godina starosti, skupa s Farkaševčanima, stjecati nove vještine na čazmanskom biološkom bazenu.

Osigurana sredstva

- I ove godine, školu će provoditi osposobljeni treneri, a projekt je baziran na 80 polaznika. Od Ministarstva turizma i sporta za tu je namjeno dobiveno ukupno 22.500 eura, a financijski pomažu i Grad Čazma te Športska zajednica grada Čazme – napominju u Bioparku.

Prijaviti i dodatno se informirati možete na e-mail dajana.petrina@gmail.com, a prijave su otvorene do 15. srpnja. Prednost imaju djeca koja prvi put pohađaju program.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!