Fotografija: Zlatko Bakunić, načelnik Općine Končanica/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Zlatko Bakunić, načelnik Općine Končanica/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

Kreće asfaltiranje staza na groblju u Imsovcu i postavljanje vježbališta za odrasle u Končanici

"Projekt je inače težak više od 40 tisuća eura, a odobreno nam je 25 tisuća. Ostatak od 15 tisuća ćemo namaknuti iz proračuna", pojašnjava načelnik Bakunić i otkriva kako je natječaj već raspisanRazvojna agencija Daruvar u ime Općine Končanica prijavila je projekt pod nazivom "Unapređenje infrastrukture Općine Končanica" na Program za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina. Projekt je prošao, što je obradovalo sve u daruvarskoj Razvojnoj agenciji.

Staze i vježbalište

- Čestitamo Općini Končanica na sufinanciranju projekta u iznosu od 25.000,00 €. Kroz njega će se sufinancirati izgradnja pješačkog nogostupa na groblju u Imsovcu te izgradnja vježbališta na otvorenom u Končanici. Veselimo se daljnjim suradnjama, poručili su iz Razvojne agencije.

Nisu zadovoljni samo u Razvojnoj agenciji Daruvar. Načelnik Općine Končanica Zlatko Bakunić istaknuo je kako ga uvijek veseli svaki euro koji dobije pored onog u proračunu.

- Ministarstvo regionalnog razvoja, zahvaljujući nacionalnim manjinama, odobrilo nam je projekt. Riječ je o stazama na groblju u Imsovcu i postavljanju sprava za vježbanje za odrasle osobe. Projekt je inače težak više od 40 tisuća eura, a odobreno nam je 25 tisuća. Ostatak od 15 tisuća ćemo namaknuti iz proračuna, pojašnjava načelnik i otkriva kako je natječaj već raspisan.

Otvaranje ponuda

Ovaj tjedan istječu rokovi nakon čega će se pristupiti otvaranju ponuda. 

- Ako ponude budu prihvatljive, ići ćemo odmah na sklapanje ugovora i posao jer nem je u interesu sve odraditi dok vremenske prilike dozvoljavaju asfaltiranje, zaključio je Bakunić.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!