Fotografija: Foto: TZ Daruvar-Papuk, udruga Ždralice i Predrag Uskoković
Galerija
Foto: TZ Daruvar-Papuk, udruga Ždralice i Predrag Uskoković

KREATIVNA SUBOTA Dođite na Ginko sajam, a usput pogledajte i izložbu polaznika fotoradionice

Isto tako, svi posjetitelji Ginko sajma imat će priliku pogledati i izložbu Eve Fischer LITOGRAFIJE I GRAVURE u Zavičajnom muzeju DaruvarU Društveno-kulturnom centru u Daruvaru u subotu u 11.30 sati održat će se izložba fotografija polaznika fotoradionice "Svijet u bojama" koju su organizirale Turistička zajednica Daruvar-Papuk i Foto Hrvatska.

Foto: TZ Daruvar-Papuk
Foto: TZ Daruvar-Papuk

Prema riječima direktorice TZ Daruvar Papuk, Ivane Plažanin Vuković, radionica se održala ovaj tjedan, a prošlo ju je ukupno 14 polaznika. Radionica se sastojala od teorijskog dijela, gdje su polaznici prošli prvo osnove, a zatim i napredna znanja o fotografiranju i, naravno, praktičnog dijela.

Polaznici fotoradionice/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Polaznici fotoradionice/Foto: TZ Daruvar-Papuk

Voditeljica radionice bila je Sanja Grgić Ćurić uz čije je vodstvo oko 2000 polaznika iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja naučilo više o fotografiranju. Fotoradionica je bila besplatna za sve polaznike jer je sve troškove platila Turistička zajednica Daruvar-Papuk.

Foto: TZ Daruvar-Papuk
Foto: TZ Daruvar-Papuk

- Prelijepi pitomi Grad i njegovi blagi ljudi koji su od 26. rujna sudjelovali na fotoradionici "Svijet u bojama" pozivaju vas u subotu 1.10.2022. u 11.30 sati u Društveno - kulturni centar Daruvar na otvorenje izložbe svojih fotografija u sklopu "Ginko Sajma" ! 14 polaznika i nas spojila je svojim pozivom uistinu sjajna Turtistička zajednica Daruvar - Papuk koja vrijedno, predano i kreativno radi na promociji ovog prelijepog dijela kontinentalne Hrvatske - objavila je na svojim Facebook stranicama Foto Hrvatska.

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album

U subotu, 1. listopada, u vremenu od 9 do 13 sati održava se i Ginko sajam ispred Dvorca grofa Jankovića kojeg organizira Udruga Ždralice Daruvar u suradnji s Turističkom zajednicom Daruvar-Papuk. Na Sajmu će se predstaviti udruge, obrti i kreativci našega grada, a održat će se i nekoliko kretivnih radionica o čemu smo više pisali OVDJE.

Foto: Predrag Uskoković
Foto: Predrag Uskoković

Isto tako, svi posjetitelji Ginko sajma imat će priliku pogledati i izložbu Eve Fischer LITOGRAFIJE I GRAVURE u Zavičajnom muzeju Daruvar. U vrijeme trajanja Ginko sajma ulaz je za sve besplatan.

.