Fotografija: Dođite sutra u vremenu od 11 - 13 h i od 16 - 18 h u daruvarski City Caffe i uživajte u kavi s kromosomom viška/Foto: MojPortal, Udruga Korak dalje
Galerija
Dođite sutra u vremenu od 11 - 13 h i od 16 - 18 h u daruvarski City Caffe i uživajte u kavi s kromosomom viška/Foto: MojPortal, Udruga Korak dalje

"Korakovci" s Downovim sindromom sutra poslužuju kavu u daruvarskom City Caffeu

Pozivamo sve naše sugrađane da sutra u vremenu od 11 - 13 h i od 16 - 18 h posjete City Caffe i uživaju u kavi s kromosomom viška, kazala je Renata Žukina, predsjednica UdrugeDARUVAR – Sutra, 21. ožujka Svjetski je dan osoba s Down sindromom. Udruga Korak dalje Daruvar i ove će ga godine obilježiti na poseban način.

Naime, Korakovci će se sutra ponovno uključiti u akciju "Kava s kromosomom viška".

Foto: Nikica Puhalo
Foto: Nikica Puhalo

Podsjetimo, riječ je o akciji koja se provodi u nekoliko hrvatskih gradova, a Daruvarčani će i ovoga puta nastaviti suradnju sa City Caffeom.

Oni su posebni

-U utorak u City caffeu, u vremenu od 11 - 13 h i od 16 - 18 h, kavu će pomoći pripremati i posluživati naši članovi s Down sindromom. Cilj akcije je građane pobliže upoznati s osobama s Down sindromom i pokazati koliko su oni posebni, simpatični i što sve mogu postići uz prikladnu podršku.

Foto: Nikica Puhalo
Foto: Nikica Puhalo

Pozivamo sve naše sugrađane da u utorak posjete City Caffe i uživaju u kavi s kromosomom viška. "Konobari" će kao i lani biti naši Marijan, Patricija i Mario, kazala je Renata Žukina, predsjednica Udruge.

Marijan, Patricija i Mario

Inače, prethodnih godina ovu su akciju Daruvarčani uistinu lijepo prihvatili i podržali, što je puno značilo članovima udruge Korak Dalje. 

 

Patricija je lani oduševila vlasnicu kafića/Foto: Nikica Puhalo
Patricija je lani oduševila vlasnicu kafića/Foto: Nikica Puhalo
Svi su bili sretni i zadovoljni/Foto: Nikica Puhalo
Svi su bili sretni i zadovoljni/Foto: Nikica Puhalo

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!