Fotografija: Eko sajam Čazma/ Foto: Grad Čazma
Eko sajam Čazma/ Foto: Grad Čazma

7. Eko sajam u Čazmi počinje večeras koncertom Šliper banda i grupe Hobi

Eko sajam je šansa za cijeli ovaj kraj jer na njemu naši građani mogu sudjelovati kao izlagači ili kupci te prikupiti zanimljive informacije i kontakate za eventualno buduće poslovanje, istaknuo je Pirak
Pod sloganom "Zdrava hrana Vaš izbor", ovog vikenda u Čazmi će se održati 7. eko sajam, kojeg organizira udruga Eko Čazma. Svrha sajma je okupiti proizvođače ekoloških proizvoda iz cijele Hrvatske. Manifestacija  promovira zdravu hranu i zdrav način života, a u zadnjih par godina i životni stil bez uporabe plastike.

Prilika za izlaganje i kupovinu

Dosadašnji interes za izlaganje na eko sajmu u Čazmi pokazali su proizvođači od Primorja do kontinenta.

- Eko sajam je šansa za cijeli ovaj kraj jer na njemu naši građani mogu sudjelovati kao izlagači ili kupci te prikupiti mnogo zanimljivih informacija i kontakata za eventualno buduće poslovanje, pogotovo vlasnici OPG-ova, poručio je gradonačelnik Dinko Pirak.

Grad Čazma i Bjelovarsko-bilogorska županija pokrovitelji su ovogodišnjeg Eko sajma, a organizacijski pomaže Turistička zajednica grada Čazme. Pored izlagačkog dijela, koji će se održati u subotu, 18. rujna, od 10 do 18 sati, sajam krasi i zabavni dio programa.

Čak četiri koncerta

Tako će se večeras, kao svojevrsna najava, održati čak dva koncerta. Prvu će na pozornicu u 19 sati izaći Šliper Bend, a potom u 22 sata svoj nastup povodom 40 godina osnutka, imat će grupa Hobi.

U subotu glazbeni dio također počinje u 19 sati, nastupom grupe Druga dimenzija, a vrhunac večeri zakazan je za 22 sata, kada će Čazmance i njihove goste zabavljati Klapa Rišpet.