Fotografija: Foto: Vlado Kos/CROPIX
Foto: Vlado Kos/CROPIX

KOLONA SJEĆANJA Za građane Pakraca i Lipika osiguran besplatan prijevoz u Vukovar

Svoje mjesto u autobusu treba rezervirati što prije, jer autobus se puni slijedom rezervacija, a broj mjesta je ograničenPovodom Dana sjećanja, za građane Pakraca i Lipika organiziran je besplatan prijevoz autobusom u Vukovar, piše Pakrački list.

- Polazi se s pakračkog autobusnog kolodvora, 18. studenoga u 5:45 sati, a povratak za Pakrac bit će u 16 sati, s parkirališta, na mjestu iskrcaja. Iako se karta ne plaća, putnici sami trebaju podmiriti osobne troškove, poput onih za hranu i piće, napominje Dubravka Špančić, tajnica KPD Sloga.

Svoje mjesto u autobusu potrebno je rezervirati e-poštom na sloga@kpd-sloga.hr ili pozivom na broj 098/412-707. Mjesto bi valjalo rezervirati što prije, jer autobus se puni slijedom rezervacija, a broj mjesta je ograničen.

Program „Vukovar - moj izbor i u dobru i u zlu“

- 10 sati u krugu Nacionalne memorijalne bolnice „dr. Juraj Njavro“ Vukovar. Program je u izvedbi Klape „Sv. Juraj“ HRM, Najboljih hrvatskih tamburaša i glumca Darka Milasa.

- 10.30 sati Kolona sjećanja ulicama Gundulićevom, Vesne Bosanac, Županijskom, Strossmayerovom, dr. Franje Tuđmana, Trgom hrvatskih branitelja, Stjepana Radića, Trgom Slavija, Bana Josipa Jelačića do Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata, nakon čega će uslijediti odavanje počasti žrtvama Vukovara polaganjem vijenaca.

- 12.30 sati na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata biti će služena sveta misa za sve žrtve u Domovinskom ratu. Misu predvodi nadbiskup mons. Giorgio Lingua, apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!