Fotografija: Izvođače će pratiti dobro poznati Ante Gelo Band/Foto: Cropix, Alfa radio
Galerija
Izvođače će pratiti dobro poznati Ante Gelo Band/Foto: Cropix, Alfa radio

Jubilarni 20. BOK fest otvara koncert BOK Alfa Jukebox: „Uz glazbene zvijezde pjevaju i glumci“

Na koncert koji će se održati sutra u 21 sat u Bjelovaru, stižu glazbene zvijezde, a zapjevat će i Goran Navojec s kolegama Milom Elegović i Goranom BogdanomBJELOVAR - Pravi spektakl povodom otvorenja jubilarnog 20. BOK Festa sprema se sutra, 28. travnja u središtu Bjelovara. Nakon kazališne predstave i rođendanske izložbe u Gradskom muzeju, prva festivalska večer bit će posvećena glazbi. U središtu grada, na glazbenom paviljonu, održat će se BOK Alfa Jukebox, koncert kojim će BOK proslaviti veliku obljetnicu, a Alfa radio, koji i organizira glazbeni spektakl, zahvaliti svojim slušateljima na podršci koja im je omogućila osvajanje prestižne medijske nagrade Zlatni studio i titulu najboljeg radija u Hrvatskoj.

Alfa radio dobio je nagradu Zlatni studio/Foto: Alfa radio
Alfa radio dobio je nagradu Zlatni studio/Foto: Alfa radio

Foto: Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar
Foto: Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar

Glavna poveznica između BOK-a i Alfe jest Goran Navojec, umjetnički direktor festivala i zaštitni glas radija.

Umjetnički direktor festivala

-Ovim koncertom povezali smo dvije stvari koje su važne, ne samo Bjelovarčanima, već puno širem krugu ljudi. Naime, Alfa radio sluša se u sedam županija središnje Hrvatske i Zagrebu, a na BOK nam stižu gosti iz cijele zemlje i šire. Svi koji barem nešto znaju o Alfi i BOK-u, znaju i to da na našem koncertu mogu računati na odličnu zabavu – kaže Goran Navojec.

Goran Navojec/ Foto: Grad Bjelovar
Goran Navojec/ Foto: Grad Bjelovar

A za to su se pobrinuli sami slušatelji Alfa radija koji su tijekom posljednjih tjedana, u maniri dobrog starog glazbenog jukeboxa, sami birali pjesme za koncert, i to mahom između hitova osamdesetih i devedesetih.

Njih će izvesti poznate domaće zvijezde - Alen Đuras, Davor Lovrić, Bruna Oberan, Iva Ajduković, Marko Kutlić, Ivan Penezić, Dijana Čerčić Škreblin te legendarni „Neki to vole vruće“.

„Zamisli život u ritmu muzike za ples“

-Mikrofona će se uhvatiti i moji kolege glumci. Detalji neka ostanu iznenađenje, no mogu vam otkriti kako će nastupiti Mila Elegović i Goran Bogdan, a i sâm publici planiram prezentirati svoje vokalne sposobnosti – kaže Navojec. Izvođače će pratiti dobro poznati Ante Gelo Band koji kaže kako su slušatelji Alfe potvrdili da imaju odličan glazbeni ukus.

Ivan Ožegović, Goran Navojec i Dario Hrebak/ Foto: Deni Marčinković
Ivan Ožegović, Goran Navojec i Dario Hrebak/ Foto: Deni Marčinković

-Hitom grupe Film „Zamisli život u ritmu muzike za ples“ planiramo otvoriti koncert, što je vrlo simbolično jer je upravo to bila prva pjesma koja je zasvirala u eteru Alfa radija prije nepune četiri godine. Kao i ovoga puta, i tada je to bio odabir publike. Publika je odabrala i „Košulju plavu“ Novih fosila, potom Đoletovu „Devojku sa čardaš nogama“, „Danas sam luda“ Josipe Lisac i brojne druge hitove – otkriva Gelo.

Dijana Čerčić i Ivan Penezić/Foto: Alfa radio
Dijana Čerčić i Ivan Penezić/Foto: Alfa radio

-Sve u svemu, zabava na BOK Alfa Jukeboxu je zagarantirana, a na koncert koji počinje u petak u 21 sat baš svi su dobrodošli, poručuju organizatori.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!