Fotografija: Za natjecanje u pečenju janjetine možete se prijaviti još dva dana/Foto: Robert Fajt/CROPIX (Ilustracija?
Za natjecanje u pečenju janjetine možete se prijaviti još dva dana/Foto: Robert Fajt/CROPIX (Ilustracija?

Još se dva dana možete prijaviti za Festival janjetine u Dobrovcu, nagrade su spremne

Osim bogate ugostiteljske ponude, tombole u kojoj je glavna nagrada Aku Trimer te glazbene pozadine Tamburaškog sastava „Ambar“, središnji dio bit će paljenje krijesa u u 21 satU organizaciji Udruge za očuvanje narodnih običaja LIDO, a pod pokroviteljstvom Grada Lipika, u subotu, 25. lipnja održat će se tradicionalni Ivanjski krijesovi na igralištu NK Dobrovca, piše Compas.

I ove godine posjetitelje očekuje bogat i nadasve zanimljiv kulturno-umjetnički program jer se u sklopu Ivanjskih krijesova održava i Festival janjetine koji će okupiti sve one zaljubljenike u gastronomske specijalitete.

Prigodne nagrade

Prijave ekipa su u tijeku i traju do 22. lipnja (srijeda), a napominjemo i to da će organizatori osigurati mjesto i drva, dok su za najatraktivniju pečenjarsku tehnologiju, kao i za pečenje i serviranje osigurane prigodne nagrade. Kotizacija iznosi 200 kuna (povrat kotizacije ekipama koje dođu), a uplate se vrše kod predsjednika udruge LIDO Marijana Poletta (099 454 28 30).

Osim bogate i šarolike ugostiteljske ponude, zanimljive tombole u kojoj je glavna nagrada Aku Trimer te glazbene pozadine za koju će se pobrinuti Tamburaški sastav „Ambar“, središnji dio bit će paljenje krijesa u u 21 sat, piše Compas.