Fotografija: 
Dolazite li u Bjelovar?/Foto: Tonci Plazibat/CROPIX
Galerija
Dolazite li u Bjelovar?/Foto: Tonci Plazibat/CROPIX

Jelena Rozga zatvara ovogodišnju Terezijanu: "Njezina energija i glas jamče glazbeni spektakl"

U subotu, 15. lipnja u Bjelovaru će pak, zapjevati Doris Dragović, a istoga dana publiku će raspametiti Sanja, Marinko i Zec i to izvedbom najvećih hitova Novih FosilaBJELOVAR – Jelena Rozga, regionalna glazbena zvijezda svojim će koncertom zatvoriti ovogodišnju Terezijanu. Otkrili su to danas organizatori najveće bjelovarske manifestacije.


Foto: Marko Todorov/CROPIX
Foto: Marko Todorov/CROPIX

- Nakon što je Jelena Rozga oborila sve rekorde na svojoj turneji "Minut srca mog" i napunila najveće dvorane u regiji, imamo je priliku poslušati u nedjelju, 16. lipnja, s početkom u 22 sata u Bjelovaru.

Energičan scenski nastup

Očekuje se da će njezin nastup privući veliki broj posjetitelja iz cijele središnje Hrvatske, pa u Bjelovaru očekujemo atmosferu koja će biti nezaboravna i prepuna pozitivne energije, uz spoj vrhunske glazbe i jedinstvenog festivalskog duha. Svi zajedno ćemo uživati u nezaboravnom koncertu pod zvijezdama na kojem će Jelena Rozga izvesti svoje najveće hitove poput 'Nirvana', 'Bižuterija', 'Tko me zove', 'Opijum', 'Suze biserne', 'Dani su bez broja', 'Cirkus', 'Moje proljeće', 'Razmažena' i mnoge druge koje su obilježile njezinu karijeru.


Foto: Tonci Plazibat/CROPIX
Foto: Tonci Plazibat/CROPIX

Foto: Jure Miskovic/CROPIX
Foto: Jure Miskovic/CROPIX

Rozgin energičan scenski nastup i besprijekoran glas jamče nezaboravan glazbeni spektakl. Popularna Splićanka Jelena Rozga zauzela je tron najtraženijih i najpopularnijih pjevačica u cijeloj regiji, a njeni koncerti su pravi koncertni spektakli kakve smo navikli viđati samo od svjetskih zvijezda. Njena nevjerojatna glazbena karijera i karizmatična pojava osigurali su joj vjernu publiku diljem svijeta, poručuju organizatori i još jednom pozivaju sve da im se pridruže na ovogodišnjoj 28. Terezijani.

Najveće glazbene zvijezde

Manifestacija će trajati, podsjetimo, od 13. do 16. lipnja. A na njoj će, između ostalih, nastupiti i neke od najvećih glazbenih zvijezda u zemlji. Koncerte će tako održati u četvrtak, 13. lipnja, Big Band Bjelovar, uz posebne goste, ovogodišnjeg "The Voice" - Martina Kosovca i istinsku glazbenu divu Vannu!

Vanna/Foto: Grad Bjelovar
Vanna/Foto: Grad Bjelovar
Martin Kosovec/Foto: Grad Bjelovar
Martin Kosovec/Foto: Grad Bjelovar
Jelusick/Foto: Grad Bjelovar
Jelusick/Foto: Grad Bjelovar

Legendarna Doris stiže u Bjelovar/Foto: Vanesa Pandzic/CROPIX
Legendarna Doris stiže u Bjelovar/Foto: Vanesa Pandzic/CROPIX

U petak, 14. lipnja, Terezijana postaje pak, najveća rock pozornica u Hrvatskoj uz nastupe legendarnog Psihomodo Popa i prave rock zvijezde - banda Jelusick predvođenog Dinom Jelusićem.

Hitovi Novih Fosila

U subotu, 15. lipnja u Bjelovaru će pak, zapjevati Doris Dragović, a istoga dana publiku će raspametiti Sanja, Marinko i Zec i to izvedbom najvećih hitova Novih Fosila.

- Sanja, Marinko i Zec će u subotu, 15. lipnja, s početkom u 21 sat na bjelovarskom korzu izvesti svoje bezvremenske hitove i donijeti poseban glazbeni ugođaj ovoj manifestaciji.

Foto: CUK
Foto: CUK

Posjetitelji će imati priliku uživati u nezaboravnim pjesmama kao što su "Za dobra stara vremena", "Da te ne volim", "Šuti moj dječače plavi", "Milena" i mnogim drugim. Očekuje nas nezaboravna večer ispunjena nostalgijom i vrhunskom glazbom, poručuju organizatori.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!