Fotografija: Nastava će se odvijati isključivo u malim grupama od 6 do 12 djece kako bi se svakom djetetu mogao omogućiti individualizirani pristup/Foto: Getty Images/iStockphoto (ilustracija)
Galerija
Nastava će se odvijati isključivo u malim grupama od 6 do 12 djece kako bi se svakom djetetu mogao omogućiti individualizirani pristup/Foto: Getty Images/iStockphoto (ilustracija)

Jedinstvena prilika! Upišite svoje dijete na tečaj Međunarodne škole programiranja Algorithmics

Riječ je o školi koja je prisutna u gotovo 100 država svijeta, a organizira tečajeve programiranja za djecu od 6-15 godina i priprema ih za poslove budućnostiMeđunarodna škola programiranja Algorithmics u rujnu kreće s edukacijama djece u izabranim gradovima u tri županije središnje Hrvatske i Slavonije.

Riječ je o školi programiranja koja je s postojećim partnerima prisutna u gotovo 100 država svijeta.

- Ovu jedinstvenu školu programiranja organizirat ćemo na području cijele Bjelovarsko – bilogorske, te djelomično Požeško – slavonske i Sisačko – moslavačke županije. Edukacije planiramo održavati u Bjelovaru, Daruvaru, Garešnici, Čazmi, Grubišnom Polju, Lipiku, Pakracu, Kutini i Novskoj, a u slučaju interesa, organizirat ćemo tečajeve i u općinama - poručuju iz podružnice Međunarodne škole programiranja Algorithmics.

Uključite svoje dijete i omogućite mu stjecanje superznanja, pripremajući ga već sada za sjajne poslove u budućnosti/Foto: Getty Images/iStockphoto (ilustracija)
Uključite svoje dijete i omogućite mu stjecanje superznanja, pripremajući ga već sada za sjajne poslove u budućnosti/Foto: Getty Images/iStockphoto (ilustracija)

Tečajeve programiranja mogu upisati djeca u dobi od 6 do 15 godina, a učenje programiranja bit će organizirano prema starosti djece.

U ponudi su edukacije za programe:

1) CODING KNIGHT (Osnove programiranja, 6-8 godina),

2) VISUAL PROGRAMMING (Vizualno programiranje, 9-11 godina),

3) GAME DESIGN (Dizajniranje igrica, 11-13 godina),

4) PYTHON START (Programiranje u Pythonu, 12-15 godina).

Nastava će se odvijati isključivo u malim grupama od 6 do 12 djece kako bi se svakom djetetu mogao omogućiti individualizirani pristup, a edukacije će se moći odvijati uživo u opremljenoj učionici ili online. Naime, svaki polaznik može izabrati opciju koja mu više odgovara - uživo ili online.

Djeca će učiti razvijati logiku i kreativno razmišljanje / Foto: Getty Images/iStockphoto (ilustracija)
Djeca će učiti razvijati logiku i kreativno razmišljanje / Foto: Getty Images/iStockphoto (ilustracija)

- Svi programi izvode se na jedinstvenoj online platformi za učenje i nije potrebno preuzimati/skidati programe, kupovati radne bilježnice ili provjeravati domaću zadaću, jer kod nas nema domaćih zadaća, nema testova i nema ocjena. Djeca kod nas uče, stvaraju, komuniciraju i pritom se cijelo vrijeme zabavljaju. I uživaju - poručuju iz Međunarodne škole programiranja Algorithmics.

Na edukacijama u Međunarodnoj školi programiranja Algorithmics vaše će dijete:

a) naučiti osnove programiranja i savladati popularne programske jezike

b) razvijati svoju logiku i kreativno razmišljanje

c) unaprijediti svoje znanje iz matematike, logike, geometrije i engleskog jezika

d) osposobiti se za izradu vlastitih crtića, igrica i programa

- Uključite svoje dijete i omogućite mu stjecanje superznanja, pripremajući ga već sada za sjajne poslove u budućnosti! - pozivaju iz Međunarodne škole programiranja Algorithmics.

Sve informacije o edukacijama možete dobiti na službenim stranicama Međunarodne škole Algorithmics na OVOM linku, a na dnu web stranice nalazi se i obrazac za e-prijavu polaznika.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za stjecanje znanja budućnosti jer je broj polaznika ograničen!

Djeca kod nas uče, stvaraju, komuniciraju i pritom se cijelo vrijeme zabavljaju, poručuju iz Algorithmicsa/Foto: Algorithmics
Djeca kod nas uče, stvaraju, komuniciraju i pritom se cijelo vrijeme zabavljaju, poručuju iz Algorithmicsa/Foto: Algorithmics

(Sponzorirani sadržaj)