Fotografija: Foto: Grad Bjelovar
Galerija
Foto: Grad Bjelovar

IZNIMAN USPJEH Maturant Fran Drljača iz Bjelovara najbolji je građevinski tehničar u Hrvatskoj

Natjecanje na kojem je mladi Fran rasturio trajalo je tri dana, a hrvatski srednjoškolci natjecali su se u čak 42 discipline. Pobjedom mladi je Bjelovarčanin zaslužio direktan upis na Građevinski fakultetBJELOVAR - Treću godinu zaredom, Tehnička škola Bjelovar ima najboljeg građevinskog tehničara u Hrvatskoj. Ove godine je to maturant Fran Drljača, koji je na WorldSkills Croatia 2024. osvojio prvo mjesto.

Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar

Također, ta škola ima i državnu prvakinju, Anamariju Kovač, u poznavanju programa AutoCad.

Poželio im da se vrate

Frana i Anamariju, zajedno s njihovim mentorom Ivanom Peićem te ravnateljem škole Darijem Malogorskim, primio je gradonačelnik Dario Hrebak te im čestitao na iznimnim uspjesima. Poželio im je sreću u daljnjem školovanju te da se nakon toga vrate u svoj rodni grad.

Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar

Dodajmo, pobjedom u kategoriji građevinske tehnologije mladi je Bjelovarčanin zaslužio direktan upis na Građevinski fakultet.

Inače, natjecanje na kojem je mladi Fran rasturio trajalo je tri dana, a hrvatski srednjoškolci natjecali su se u čak 42 discipline. U njegovoj kategoriji svoja znanja pokazalo je 10 najboljih maturanata građevinskih tehničara iz cijele Hrvatske.

Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!