Fotografija: Završena je izgradnja nogostupa na Križevačkoj cesti u Bjelovaru/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Završena je izgradnja nogostupa na Križevačkoj cesti u Bjelovaru/ Foto: Deni Marčinković

Izgrađen nogostup na Križevačkoj cesti: "Napravljeno je više od planiranog i prije roka"

"Trebao se raditi potez u dužini od 500 metara, međutim pronašli smo financijska sredstva da napravimo svih 800 metara nogostupa", kaže BrajdićZavršena je izgradnja nogostupa na Križevačkoj cesti u Bjelovaru, potvrdio je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić.

- Radovi su završili prije roka, a napravljeno je i više od prvotno planiranog. Naime, trebao se raditi potez u dužini od 500 metara, međutim pronašli smo financijska sredstva da napravimo svih 800 metara nogostupa. Ovo je glavna prometnica iz smjera Zagreba, a ovdašnji stanovnici sada mogu neometano i sigurno ići prema centru grada, poručio je Brajdić.

Ukupno je izgrađeno 800 metara nogostupa/ Foto: Deni Marčinković
Ukupno je izgrađeno 800 metara nogostupa/ Foto: Deni Marčinković

Darko Došen i Igor Brajdić/ Foto: Deni Marčinković
Darko Došen i Igor Brajdić/ Foto: Deni Marčinković

Prilikom obilaska radova Brajdić je podsjetio da su stanovnici Križevačke ceste u posljednje dvije godine dobili i kanalizaciju, a priključak ide u ovoj godini, po završetku radova na cesti u Gudovcu.

Napravljena sva infrastruktura

- To je velika stvar za ljude koji ovdje žive, na koju čekaju dugi niz godina. Završetkom nogostupa napravljena je sva potrebna infrastruktura, kazao je Brajdić.

Radovi su gotovi i prije roka, kaže Brajdić/ Foto: Deni Marčinković
Radovi su gotovi i prije roka, kaže Brajdić/ Foto: Deni Marčinković

Zadovoljstvo učinjenim iskazao je i predsjednik MO Križevačka cesta Darko Došen.

- Moram pohvaliti vodstvo Grada jer ovi radovi uopće nisu bili planirani u ovoj godini. Potom je nastala ideja da se napravi barem pola, na što su se mještani opravdano pobunili te je u konačnici napravljeno sve do kraja. Također, pohvaljujem i izvođače koji su radili po velikim vrućinama, a čak su ispunili i želje invalidnim osobama koje žive na ovom potezu uredivši im prilaze po posebnim zahtjevima, zaključio je Došen.

Obilazak radova/ Foto: Deni Marčinković
Obilazak radova/ Foto: Deni Marčinković

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!