Fotografija: Damir Bajs najavio je sučeljavanja u drugome krugu/Foto: Martina Čapo
Damir Bajs najavio je sučeljavanja u drugome krugu/Foto: Martina Čapo

Stožer DBNL: "Bajs je pobjednik 1. kruga izbora za župana, a lista je nadjačala HDZ-ovu"

"Pobjeda je ostvarena i u Gradu Bjelovaru, u kojem je gradska lista stranke "Damir Bajs Nezavisna lista" po prvi put ispred HDZ-ove liste", stoji u priopćenju stožera Damira BajsaIz izbornog stožera Damir Bajs Nezavisne liste medijima su poslali priopćenje vezano uz prvi krug izbora. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Damir Bajs pobjednik je prvog kruga izbora za župana, a županijska lista najveće koalicije nadjačala je HDZ-ovu listu

Damir Bajs, bjelovarsko-bilogorski župan i predsjednik stranke Damir Bajs Nezavisna lista pobjednik je prvog kruga izbora za župana Bjelovarsko-bilogorske županije, a županijska lista stranke nadjačala je HDZ-ovu listu, čime je dokazala da je najveća koalicija u Hrvatskoj prvi izbor birača. Pobjeda je ostvarena i u Gradu Bjelovaru, u kojem je gradska lista stranke "Damir Bajs Nezavisna lista" po prvi put ispred HDZ-ove liste.

- Kao župan i kao predsjednik stranke na značajnoj izbornoj pobjedi čestitam budućem načelniku Đulovca Krešimiru Koliću. Đulovac je dugo bio poznat kao bastion HDZ-a, no prije nekoliko dana po prvi put je došlo do preokreta: naš kandidat Anđelko Kolić pokazao je da je prvi izbor birača porazivši HDZ-ovog protukandidata. Ponosni smo i na rezultate izbora u općini Ivanska, gdje je naš kandidat Željko Mavrin već u prvom krugu ostvario ogromnu pobjedu u izborima za općinskog načelnika, kao i premoćnu pobjedu u sastavu općinskog vijeća, u kojem će, u novom sazivu, od 13 članova čak 10 biti iz naših redova", istaknuo je Damir Bajs, bjelovarsko-bilogorski župan i predsjednik stranke Damir Bajs Nezavisna lista - stoji u priopćenju stožera Damir Bajs nezavisne liste.