Fotografija: Park za vježbanje otvara se idućega tjedna/Foto: MojPortal
Galerija
Park za vježbanje otvara se idućega tjedna/Foto: MojPortal

Iza hipodroma u Daruvaru idući tjedan otvara se park za vježbanje: "Jedini smo u BBŽ-u dobili novac"

Daruvarska Razvojna agencija prijavila je Grad Daruvar s projektom vježbališta na natječaj Hrvatske lutrije. I prošla! Ostvarena su maksimalna sredstva u iznosu od 12.000,00 euraDARUVAR – Iz Grada Daruvara pohvalili su se sjajnim vijestima koje će obradovati ponajprije sve one koji redovito vježbaju i na taj način brinu o svojem zdravlju.

Naime, 27. rujna u 11,30 sati svečano se otvara park za vježbanje na lokaciji iza hipodroma.

Podsjetimo, park za vježbanje na otvorenom sufinanciran je sredstvima Hrvatske lutrije u iznosu od 12.000,00 eura. O ovoj smo temi više pisali krajem 2022. godine, a cijeli tekst možete pročitati OVDJE.

Foto: Grad Daruvar
Foto: Grad Daruvar

Povodom obilježavanja 50 godina rada i s ciljem ulaganja u lokalne zajednice kroz povećanje broja sportskih sadržaja u gradovima i općinama RH, Hrvatska Lutrija raspisala je Natječaj za dodjelu sredstva jedinicama lokalne samouprave za opremanje Parkova za vježbanje na otvorenom.

Jedini u BBŽ-u

Razvojna agencija Daruvar prijavila je Grad Daruvar s projektom vježbališta na hipodromu na raspisani natječaj. I prošla! Sredstva za opremanje parka za vježbanje na otvorenom dobila je jedna općina ili jedan grad u svakoj županiji. U Bjelovarsko – bilogorskoj županiji dobitnik je upravo Grad Daruvar.

Dodajmo, minimalno jedna od sprava u Parku za vježbanje mora biti namijenjena osobama s invaliditetom. Gradovi i općine sami su birali dizajn i veličinu svog vježbališta.

Kako sve to izgleda i koliko su vježbači, ali i svi ostali Daruvarčani zadovoljni, doznat ćemo već idućega tjedna.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!