Fotografija: Čija će okućnica ove godine biti najljepša?/ Foto: Privatni album
Čija će okućnica ove godine biti najljepša?/ Foto: Privatni album

Iz Lipika ste i ukrasili ste okućnicu božićnim lampicama? Prijavite se na natječaj i osvojite nagradu

"Ova akcija nije samo natjecanje, već i način da zajedno stvorimo čaroliju blagdana. Pozivamo sve stanovnike da se prijave, okite domove i pridonesu ljepoti našeg grada u božićnom ruhu", kažu iz TZ-aTradicionalna božićna čarolija stigla je u grad Lipik, a zajedno s njom i dugogodišnja tradicija Turističke zajednice Grada Lipika - nagradna akcija "Najljepša božićna okućnica grada Lipika". Ova inicijativa, koja traje već dugi niz godina, poziva građane da pokažu svoju kreativnost i ulože trud u ukrašavanje svojih okućnica i balkona, piše Compas.

Cilj nagradnog natjecanja je potaknuti građane na blagdansko uređenje prostora te stvaranje čarobnog božićnog ugođaja koji će obasjati cijeli Grad Lipik. Poziv na sudjelovanje upućen je svim stanovnicima Lipika, vlasnicima stanova i okućnica, a prijava je moguća do 26. prosinca.

Čarobno ozračje

- Ova akcija nije samo natjecanje, već i način da zajedno stvorimo čaroliju blagdana. Pozivamo sve stanovnike Grada Lipika da se prijave, okite svoje domove i time pridonesu ljepoti našeg grada u božićnom ruhu, istaknuo je Hrvoje Kovačić, direktor Turističke zajednice Grada Lipika.

Čija će okućnica ove godine biti najljepša?/ Foto: Privatni album
Čija će okućnica ove godine biti najljepša?/ Foto: Privatni album

Više informacija o uvjetima sudjelovanja, kategorijama ocjenjivanja te nagradama može se pronaći na službenoj web stranici Turističke zajednice Grada Lipika. Za sve dodatne informacije i prijave, zainteresirani građani mogu kontaktirati Turističku zajednicu na broj telefona 098 575 335 ili putem e-pošte na tz.lipik@gmail.com.

Očekuje se da će ova božićna inicijativa dodatno unaprijediti duh zajedništva među građanima Lipika te stvoriti čarobno ozračje koje će razveseliti sve sugrađane i posjetitelje tijekom blagdanske sezone, piše Compas.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!