Fotografija: Grad Daruvar želi okupiti sve sugrađane koji su se oženili 1972. godine/Foto: Getty Images/iStock Photo/Matica umirovljenika
Galerija
Grad Daruvar želi okupiti sve sugrađane koji su se oženili 1972. godine/Foto: Getty Images/iStock Photo/Matica umirovljenika

Iz Grada Daruvara pozivaju sve sugrađane koji su sklopili brak 1972. godine da im se jave

Zlatni pir obilježavamo s Daruvarčanima koji stanuju u Daruvaru, bez obzira gdje su se vjenčali 1972. godine i da li su doselili u Daruvar, bitno je da sada žive u Daruvaru, poručuju iz GradaDARUVAR – Grad Daruvar i ove godine tradicionalno okuplja sve svoje građane koji slave 50 godina braka ili Zlatni pir. Riječ je o Daruvarčanima koji su sklopili brak 1972.

- Zlatni pir obilježavamo s Daruvarčanima koji stanuju u Daruvaru, bez obzira gdje su se vjenčali 1972. godine i da li su doselili u Daruvar, bitno je da sada žive u Daruvaru, poručuju iz Grada Daruvara.

Proslava u prosincu

Ujedno mole parove koji nisu vjenčani u Daruvaru da se jave u Gradsku upravu, u ured gradonačelnika na broj telefona 043 331 241, kako bi ih mogli uvrstiti u popis vjenčanih. Svečano obilježavanje će se održati u prosincu.

Proslava Zlatnog pira u daruvarskom restoranu Terasa/Foto: Grad Daruvar
Proslava Zlatnog pira u daruvarskom restoranu Terasa/Foto: Grad Daruvar