Fotografija: Ivanovčanska ulica napokon je asfaltirana/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Ivanovčanska ulica napokon je asfaltirana/ Foto: Deni Marčinković

Ivanovčanska ulica u Bjelovaru napokon dobila novi asfalt

Nisam dao da se asfaltira sve dok sve kompletna infrastruktura ne zamijeni, jer dosta je bilo toga da se ulice obnove, a potom naknadno režu i buše, poručio je Hrebak- U ovoj ulici bilo je puno problema oko priključivanja stanara na vodovod i dugo se čekalo asfaltiranje. Nisam dao da se asfaltira sve dok sve kompletna infrastruktura ne zamijeni, jer dosta je bilo toga da se ulice obnove, a potom naknadno režu i buše, pored ostalog kazao je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak tijekom današnjeg obilaska Ivanovčanske ulice.

Radovi su vrijedni 2,4 milijuna kuna/ Foto: Deni Marčinković
Radovi su vrijedni 2,4 milijuna kuna/ Foto: Deni Marčinković

Prema njegovim riječima, obnova 462 metra ceste ukupno je stajala 2,4 milijuna kuna.

Promjena podzemne infrastrukture

- Nadam se da će sada građani dobiti dojam koliko su ovi projekti zapravo zahtjevni. Ovaj iznos odnosi se samo na cestogradnju, bez kompletne podzemne infrastrukture. Svjedoci smo da u Zagrebu cijevi pucaju, zato i inzistiramo na promijeni podzemne infrastrukture. Također, nastojimo urediti i pješačke i biciklističke staze, kao i zelene površine te smatram da su u Ivanovčanskoj ulici napravili dobar posao, dodao je Hrebak.

Dario Hrebak/ Foto: Deni Marčinković
Dario Hrebak/ Foto: Deni Marčinković

Nadalje, prilikom svog obraćanja bjelovarski gradonačelnik osvrnuo se i na planove u idućoj godini.

Moramo usporiti tempo

- Moram priznati da smo malo pretjerali ove godine. Aglomeracije je dala svoj danak te se nikada nije asfaltirao kao ove godine. Moramo malo usporiti tempo jer nam proračun neće izdržati, no to ne znači da se u idućoj godini neće raditi po tom pitanju, zaključio je bjelovarski gradonačelnik. 

Osim ceste, uredit će se i pješačka te biciklistička staza/ Foto: Deni Marčinković
Osim ceste, uredit će se i pješačka te biciklistička staza/ Foto: Deni Marčinković