Fotografija: Ivana Udovčić otvorila je novi salon u Garešnici/Foto: Krugaresnica.info
Galerija
Ivana Udovčić otvorila je novi salon u Garešnici/Foto: Krugaresnica.info

Ivana iz Garešnice otvorila salon za uljepšavanje: "Oduvijek sam htjela biti sama svoj šef"

21-godišnja Ivana Udovčić školu je završila u Zagrebu, radi kao vizažistica, a u svom će salonu klijenticama nuditi razne usluge uljepšavanjaU Garešnici je prošlog tjedna otvoren novi salon za uljepšavanje, piše Krugaresnica.info.

Njegova vlasnica, 21-godišnja Ivana Udovčić školu je završila u Zagrebu, radi kao vizažistica, a u svom će salonu, između ostalog, nuditi i usluge uređivanja i bojanja obrva.

Ivana u svom salonu/Foto: Krugaresnica.info
Ivana u svom salonu/Foto: Krugaresnica.info

Ivana je oduvijek htjela osnovati svoj obrt i raditi ono što najviše voli, a ujedno biti i sama svoj šef. Ne koristi mjere poticanja samozapošljavanja, želi malo uhodati posao pa onda krenuti.

- U salonu ću raditi trajni lak, gel, šminkanje, čupanje obrva, nadusnica i zulufa koncem, kao i bojanje obrva - kaže Ivana.

Stol na kojem će Ivana ženama uređivati nokte/Foto: Krugaresnica.info
Stol na kojem će Ivana ženama uređivati nokte/Foto: Krugaresnica.info

Radno vrijeme salona je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 18 sati, utorkom i četvrtkom od 12 do 20 sati, a subotom od 8 do13 sati. Salon se nalazi na adresi Vladimira Nazora 1a u Garešnici, a više informacija pronaći se može i na Facebook stranici salona, piše Krugaresnica.info.