Fotografija: Ivan Beljan iiz DHSS-a jasno poručio biračima za kojga trebaju glasati u drugome krugu/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Ivan Beljan iiz DHSS-a jasno poručio biračima za kojga trebaju glasati u drugome krugu/ Foto: Deni Marčinković

Ivan Beljan iz DHSS-a ima jasnu poruku za sve birače koji će u drugome krugu birati župana

Beljan: Narod mora znati što se događa, pa vidite našeg Damira, opet on po svome, priča o sigurnom vođenju županije, a mi smo u dugovima do grlaBJELOVAR – Ivana Beljana, člana Demokratskog DHSS-a i kandidata za župana koji je u prvom krugu slovio kao jedno od najvećih iznenađenja izbora, uhvatili smo jutros na putu za Bjelovar gdje u ovim trenucima započinje press konferencija. Kao treća opcija birača, Beljan je dobio 3159 glasova, odnosno 7,19 posto, dok je rezultat za Županijsku skupštinu nešto lošiji. Njegovu listu podržalo je 2 329 birača.

-Jako smo zadovoljni i prezadovoljni u odnosu na sve okolnosti koje smo imali, stranka nam je osnovana prije dva mjeseca i sve je moralo biti na brzinu. Lista je lošije prošla jer su se glasovi rasplinuli, bila je veća konkurencija pa je to bilo i za očekivati – kazao nam je Beljan dodavši ukratko kako će i u budućnosti također raditi za dobrobit naroda.

Kandidat za župana ispred DHSS-a Ivan Beljan prezadovoljan je minulim izborima/Foto: Martina Čapo
Kandidat za župana ispred DHSS-a Ivan Beljan prezadovoljan je minulim izborima/Foto: Martina Čapo

Dugovi do grla

-Narod mora znati što se događa, pa vidite našeg Damira, ja ga tako volim zvati jer ga to ljuti, opet on po svome, priča o sigurnom vođenju županije, a mi smo u dugovima do grla – napominje Beljan priznavši kako mu nije drago što je drugi kandidat za župana iz redova HDZ-a jer i na nacionalnoj razini imamo velikih problema. No, unatoč tome, njihova poruka je jasna:

-Mi narodu moramo reći da se Damir niti u kampanji nije promijenio i poručiti ljudima da glasuju za Marka Marušića, kratko je najavio Beljan okosnicu teme o kojoj će detaljno govoriti na press konferenciji u 10 sati. Svakako će se dotaknuti i jučerašnje afere oko nespojive koalicije SDP-a, Domovinskog pokreta i Damir Bajs Nezavisne liste za koju smatra da je „sprdačina“. Upravo iz tog razloga, upozorava Beljan, moraju pozvati ljude da se približe njima.