Fotografija: Provedite Uskrs u Daruvarskim toplicama/ Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Provedite Uskrs u Daruvarskim toplicama/ Foto: Daruvarske toplice

Iskoristite uskrsni aranžman i povoljno provedite tri dana u Daruvarskim toplicama

"Naše će goste u sobi dočekati i dar. Trudimo se privući što veći broj posjetitelja, za što povoljniju cijenu, a pružiti im odmor, zabavu i opuštanje, kazao je ravnatelj Daruvarskih toplicaDARUVAR – Ukoliko ne znate gdje biste proveli nadolazeće uskrsne blagdane, iz Daruvarskih toplica poručuju kako imaju primamljivu ideju za vas.

Naime, posljednjih godina trendovi se mijenjaju, a obitelji umjesto boravka kod kuće radije biraju aranžmane koji im nude bezbrižnost i opuštanje u blagdanske dane. Jednu takvu pripremili su i u Daruvarskim toplicama.

Ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković/Foto: MojPortal.hr
Ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković/Foto: MojPortal.hr

Zašto bi trebali izabrati baš Daruvar i baš Daruvarske toplice te uskrsne praznike provesti kod njih, upitali smo ravnatelja ustanove, Ratka Vukovića.

Poklon u sobi

- I ove smo godine bili marljivi i za svoje goste pripremili uskrsni aranžman koji će trajati od 14. do 24. travnja. Vrlo je interesantan, a cijena po osobi počinje već od 690 kuna i to za tri dana. Mislim da je to super prilika u koju smo puno toga uključili. Od ove godine naše će goste u sobi dočekati čak i poklon. Trudimo se privući što veći broj posjetitelja, za što povoljniju cijenu, ali i pružiti im odmor, zabavu i opuštanje u vrijeme boravka kod nas. Nije lako, svaki će vam hotelijer reći kako nije jednostavan zadatak popuniti hotel za vrijeme Uskrsa, pogotovo nama na kontinentu. No, dobre su vijesti da imamo dosta prodanih uskrsnih aranžmana pa možemo reći kako su nas gosti prepoznali, zadovoljan je Vuković.

Provedite uskrsne praznike u Daruvarskim toplicama, pripremili su za vas obilje iznenađenja/Foto: Daruvarske toplice
Provedite uskrsne praznike u Daruvarskim toplicama, pripremili su za vas obilje iznenađenja/Foto: Daruvarske toplice

- Navike ljudi se mijenjaju što nam ide u prilog, a na nama je da ponuda svake godine bude što bolja kako bismo svake godine imali i porast broja gostiju, zaključio je ravnatelj.

Jacuzzi, saune i kupke

Dodajmo, aranžman Uskrsni praznici u Daruvarskim toplicama uključuje tri dana, odnosno dva polupansiona s bife stolom i smještajem u dvokrevetnim sobama. Na sam dan Uskrsa, 17. travnja, goste će dočekati prigodni uskrsni doručak. Tu je korištenje wellness spa oaze (dva puta po jedan sat korištenja), jacuzzi, finska sauna, parna kupelj, infracrvena sauna i solarij. Mnoge će razveseliti neograničeno kupanje u bazenima s ljekovitom termalnom vodom i već spomenuti poklon u sobi.

Valja napomenuti kako je boravak za djecu do sedam godina besplatan, i to uz dvoje odrasle osobe. Od ostalih pogodnosti iz Daruvarskih toplica izdvajaju vanjsko dječje igralište u Julijevom parku, pristup Internetu i parking ispred objekta.