Fotografija: Foto: Mario Todorić/CROPIX (ilustracija)
Galerija
Foto: Mario Todorić/CROPIX (ilustracija)

Indijansko logorovanje za najmlađe ovog vikenda u Gornjem Daruvaru. Evo detalja...

"Djeca sa sobom trebaju ponijeti odjeću i obuću za boravak u prirodi, a oni koji žele prenoćiti trebaju uzeti i toplu odjeću, vreću za spavanje i podlogu", kažu organizatoriČeška beseda Gornji Daruvar i ove godine organizira dvodnevno druženje namijenjeno prvenstveno djeci.

- Nakon prošlogodišnjeg dječjeg dana pod nazivom "Noć pod zvijezdama" ovogodišnju dvodnevno edukativno druženje djece bit će pod nazivom "Indijansko ljeto ili Manitou zove". Mjesto druženja djece je u Gornjem Daruvaru, izletište kod vatrogasnog bazena 16. i 17. rujna, a program je osmislila i vodi učiteljica iz Češke Ilona Kirchnerova, poručio je Damir Malina.

Program počinje u subotu u 10 sati, a među brojnim događanjima organizatoru ističu izradu indijanskih perjanica, jahanje mustanga, izgradnju indijanskog tipija, upoznavanje prirode te neizostavnu igru i druženje.

Plakat/ Foto: ČB Gornji Daruvar
Plakat/ Foto: ČB Gornji Daruvar

- Djeca bi sa sobom trebala ponijeti jednu majicu koju mogu uništiti, odjeću za boravak u prirodi, čvrstu obuću, bojice, olovke, kistove, a oni koji žele prenoćiti trebaju uzeti i toplu odjeću, vreću za spavanje, podlogu (karimat), bateriju, a dobrodošao je i vlastiti šator, poručuju organizatori.

Za kraj dodaju i to da se svi zainteresirani prijave na broj telefona 098 627 836, da znaju koliko bizonovog gulaša trebaju pripremiti. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas Facebooku!