Fotografija: Foto: Goran Mehkek/CROPIX
Galerija
Foto: Goran Mehkek/CROPIX

IKEA povlači s polica popularni proizvod, apeliraju na kupce: Prestanite ga upotrebljavati!

Neki nosači kojima se LETTAN ogledala pričvršćuju na zidove pucaju. To je pak dovelo do neočekivanih padanja ogledala‘, ističu iz IKEA-eIz tvrtke IKEA priopćili su kako iz prodaje radi popravka povlače LETTAN ogledala s oznakom datuma 2105 (GGTT) ili starijim, zbog rizika od pucanja zidnih okova te su kupce koji ih posjeduju pozvali da ih prestanu upotrebljavati i besplatno naruče zamjenske zidne nosače, piše Jutarnji.hr.

‘Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju.

Ogledalo Ikea/Foto: IKEA
Ogledalo Ikea/Foto: IKEA

Unatoč tomu, saznali smo da neki nosači kojima se LETTAN ogledala pričvršćuju na zidove pucaju. To je pak dovelo do neočekivanih padanja ogledala‘, ističu iz IKEA-e te navode kako je za naručivanje nosača potrebno posjetiti IKEA.hr ili ih nazvati na besplatni broj 01/445-5444.

IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje bi moglo uzrokovati ovo povlačenje radi popravka, piše Jutarnji.hr.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!