Fotografija: Ikea povlači višebojnu igru pecanja BLÅVINGAD/Foto: Ikea i Goran Mehkek/CROPIX
Galerija
Ikea povlači višebojnu igru pecanja BLÅVINGAD/Foto: Ikea i Goran Mehkek/CROPIX

IKEA povlači popularnu igru za djecu: ‘Postoji opasnost od gušenja‘

Male zakovice na ovoj igrački mogu se olabaviti, zbog čega može doći do potencijalne opasnosti od gušenja, osobito za malu djecuIKEA potiče sve kupce koji posjeduju BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno) da je prestanu upotrebljavati i obrate se tvrtki IKEA za puni povrat novca, priopćili su iz ove tvrtke, piše Jutarnji.hr.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Sigurnost kupaca polazna je točka u tvrtki IKEA. Stoga poduzimamo mjere opreza i zbog potencijalne opasnosti od gušenja povlačimo BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno). Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju.

Jamče povrat novca

Unatoč tomu, saznali smo da se male zakovice na ovoj igrački mogu olabaviti, zbog čega može doći do potencijalne opasnosti od gušenja, osobito za malu djecu. Stoga povlačimo BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno).

BLÅVINGAD igra/Foto: Ikea
BLÅVINGAD igra/Foto: Ikea

BLÅVINGAD igra pecanja riba (višebojno) može se vratiti u robnu kuću IKEA uz puni povrat novca. Pritom nije potrebno priložiti dokaz o kupovini (račun).

Ako želite saznati više, posjetite IKEA.hr ili se obrati tvrtki IKEA na besplatni broj 01/445-5444.

Tvrtka IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje bi moglo uzrokovati povlačenje ovog proizvoda - stoji u priopćenju koje potpisuje IKEA, a prenosi Jutarnji.hr.