Fotografija: Zajednička fotografija/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Zajednička fotografija/ Foto: Deni Marčinković

Idućih mjesec dana u bjelovarskoj knjižnici uživajte u izložbi koja promovira obiteljske vrijednosti

"Na fotografijama se nalaze svi članovi obitelji, dakle i otac i majka i djeca, čemu težimo zadnje dvije godine, od kada smo prešli s Ljepote majčinstva na Ljepotu roditeljstva", kaže pedijatrica Marija ČatipovićU prizemlju Narodne knjižnice "Petar Preradović" Bjelovar danas je otvorena izložba Ljepota roditeljstva. Kako se moglo čuti, izložene su fotografije 20 obitelji koje su prošle godine sudjelovale u ovoj manifestaciji.

Izložene su fotografije 20 obitelji/ Foto: Deni Marčinković
Izložene su fotografije 20 obitelji/ Foto: Deni Marčinković

- Na fotografijama se nalaze svi članovi obitelji, dakle i otac i majka i djeca, čemu težimo zadnje dvije godine, od kada smo prešli s Ljepote majčinstva na Ljepotu roditeljstva. Na to su nas potaknuli sami očevi, koji su često spominjali zašto oni nisu zastupljeni. Također, starija djeca također su bila prisutna na svim manifestacijama, koje se održavaju od 2016. godine i uvijek su željela doći na pozornicu, a neki su to čak spontano i učinili, pojasnila je pedijatrica Marija Čatipović, predsjednica Udruge Za zdravo i sretno djetinjstvo.

Pedijatrica Marija Čatipović/ Foto: Deni Marčinković
Pedijatrica Marija Čatipović/ Foto: Deni Marčinković

Podsjetimo, ovim dugogodišnjim projektom bjelovarska Udruga „Za zdravo i sretno djetinjstvo“ promovira obiteljske vrijednosti te ističe važnost dojenja. Stoga okuplja osobe različitih struka i specijalnosti s namjerom pružanja savjetodavno-edukacijske pomoći i podrške djeci i roditeljima. 

Svi zainteresirani, izložbu mogu razgledati do 15. veljače. 

Svi zainteresirani izložbu mogu pogledati do 15. veljače/ Foto: Deni Marčinković
Svi zainteresirani izložbu mogu pogledati do 15. veljače/ Foto: Deni Marčinković

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!