Fotografija: Daruvarski rotor bi trebao izgledati poput ovog u Garešnici/Foto: Krugoval Garešnica
Galerija
Daruvarski rotor bi trebao izgledati poput ovog u Garešnici/Foto: Krugoval Garešnica

Idući tjedan počinju radovi na prvom kružnom toku u Daruvaru

Radovi su vrijedni više od 3 milijuna kuna, trajat će oko tri mjeseca, a novi kružni tok bi trebao biti potpuno gotov do rujna ove godineIdući tjedan počinju radovi na novom kružnom toku koji će se nalaziti na križanju Radićeve i Ulice Petra Zrinskog u Daruvaru.

Njegovom izgradnjom na križanju spomenutih ulica više neće biti semafora, a promet bi u tom dijelu Daruvara trebao biti puno protočniji, a samim tim i sigurniji.

Posebna regulacija prometa

Radovi su vrijedni više od 3 milijuna kuna, trajat će oko tri mjeseca, a novi kružni tok bi trebao biti potpuno gotov do rujna ove godine.

Damir Lneniček, gradonačelnik grada Daruvara/Foto: MojPortal.hr
Damir Lneniček, gradonačelnik grada Daruvara/Foto: MojPortal.hr

- Idući tjedan očekujem dolazak predsjednika Uprave Hrvatskih cesta Josipa Škorića  na sastanak povodom početka radova. Radove će izvoditi Ceste Bjelovar, a Daruvarčani bi trebali na jesen mogli dobiti svoj prvi rotor. Tijekom radova promet će se u tom dijelu grada odvijati pod posebnom regulacijom, ali križanje nećemo potpuno zatvoriti. Siguran sam da će izgradnjom ovog rotora, promet u tom dijelu grada biti puno jednostavniji - rekao nam je gradonačelnik grada Daruvara, Damir Lneniček.