Fotografija: Dođite, darujte krv i učinite dobro djelo, poručuju iz daruvarskog Crvenog križa/Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar
Galerija
Dođite, darujte krv i učinite dobro djelo, poručuju iz daruvarskog Crvenog križa/Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar

Idućega tjedna u Bjelovaru, Daruvaru i Čazmi možete darovati krv i spasiti nekome život

Pozivamo sve naše darivatelje i sve one koji to žele postati da dođu. Darujte krv i učinite dobro djelo, čekamo vas, poručuju zaposlenici Crvenog križaGradska društva Crvenog križa Bjelovar, Daruvar i Čazma objavili su raspored akcije dobrovoljnog darivanja krvi za veljaču. Pritom mole svoje sugrađane da se odazovu akcijama u što većem broju.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Bjelovaru bit će organizirana u utorak, srijedu i četvrtak, odnosno 07.02., 08.02. i 09.02. od 11 do 17 sati u Ulici 108. puka. Pauza će sva tri dana biti od 12,45 do 13 sati.

Marijan Šinko i Ivica Jetelina krv su darivali stotinu puta/Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Bjelovar
Marijan Šinko i Ivica Jetelina krv su darivali stotinu puta/Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Bjelovar

-Pozivamo sve naše darivatelje i sve one koji to žele postati da dođu. Čekamo vas, poručuju iz bjelovarskog Crvenog križa.

Učinite dobro djelo

U Čazmi dobrovoljno darivati krv možete u ponedjeljak, 06. veljače od 8 i 30 do 15 i 30 sati u domu umirovljenika.

Svi oni s daruvarskog područja, krv darivati mogu idućega tjedna u prostorijama Crvenoga križa Daruvar to 08. veljače od 9 do 15 sati. Pauza će biti od 12 do 12 i 30 sati. Sljedećeg dana, 09. veljače darivanje krvi bit će od 11 do 17 sati, s pauzom od 14 do 14 i 30 sati.

Foto: Facebook Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar
Foto: Facebook Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar

-Dođite, darujte krv i učinite dobro djelo, poručuju iz daruvarskog Crvenog križa.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!