Fotografija: Od 26. do 30. travnja, učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola te učenici srednjih škola na području Bjelovarsko-bilogorske županije, izuzev završnih razreda, nastavu će pohađati po modelu C/Foto: Vladimir Dugandžić/CROPIX
Od 26. do 30. travnja, učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola te učenici srednjih škola na području Bjelovarsko-bilogorske županije, izuzev završnih razreda, nastavu će pohađati po modelu C/Foto: Vladimir Dugandžić/CROPIX

I idući tjedan većina učenika u BBŽ nastavu će pratiti online

Epidemiološka situacija na području naše županije i dalje će se pratiti, a odluke će se donositi sukladno preporukama nadležne epidemiološke službe, poručuju iz StožeraMjere za suzbijanje epidemije koronavirusa, a vezane uz nastavu u osnovnim i srednjim školama s područja Bjelovarsko-bilogorske županije produžuju se i idući tjedan, poručili su iz Stožera civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije.

Situacija se stalno prati

Kako kažu, na prijedlog nadležne epidemiološke službe, Stožer je donio odluku da će i idućeg tjedna, od 26. do 30. travnja, učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola te učenici srednjih škola na području Bjelovarsko-bilogorske županije, izuzev završnih razreda, nastavu pohađati po modelu C, odnosno online.

Maturanti i učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nastavu će pohađati u školi. Također, treba istaknuti kako će se pratiti daljnja epidemiološka situacija na području naše županije i sukladno preporukama nadležne epidemiološke službe donosit će odluke, stoji u priopćenju Stožera civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije.