Fotografija: Dođite, uživajte u glazbi i učinite dobro djelo/Foto: Grad Daruvar, Facebook
Galerija
Dođite, uživajte u glazbi i učinite dobro djelo/Foto: Grad Daruvar, Facebook

Humanitarni koncerti za onkološke bolesnike u Siraču i Daruvaru: "Pomozite za njihov prijevoz"

Sutra u 19 sati održava se humanitarni koncert u Hrvatskom domu u Siraču. U nedjelju, pak možete uživati u glazbi pastora Ivana Špičaka u Baptističkoj crkvi u Daruvaru, također u 19 satiLiga protiv raka Daruvar organizira svoj tradicionalni, treći po redu humanitarni koncert koji će se održati sutra, 6. listopada u Hrvatskom domu u Siraču s početkom u 19 sati.

Cilj im je prikupiti što više novca za prijevoz onkoloških bolesnika, a u tome im svojim nastupima pomažu brojni izvođači.

Foto: Ivan Gašpar, MojPortal
Foto: Ivan Gašpar, MojPortal
Foto: Ivan Gašpar, MojPortal
Foto: Ivan Gašpar, MojPortal
Foto: Ivan Gašpar, MojPortal
Foto: Ivan Gašpar, MojPortal

- Svi koji sutra dođu u Sirač moći će se zabaviti uz nastupe Zbora Edelwais Udruge Nijemaca i Austrijanaca Sirač, KUD-a Kamen Sirača, Zbora OŠ Sirač, Zbora Matice umirovljenika Općine Sirač, Zbora Crkve Pohoda Blažene Djevice Marije Sirač i Ženske klape Stentoria. Prikupljat ćemo donacije, što znači da svatko tko dođe može ostaviti onoliko novca koliko misli da može izdvojiti za plemenitu svrhu, kazala nam je Milada Sofka, predsjednica daruvarske Lige protiv raka.

Svi za isti cilj

Osim toga, humanitarni koncert s ciljem prikupljanja novca za Ligu protiv raka Daruvar održat će i Baptistička crkva Daruvar.

Pastor Ivan Špičak/Foto: Facebook
Pastor Ivan Špičak/Foto: Facebook

- Koncert će imati Ivan Špičak, pastor Baptističke crkve i glazbenik koji svira s profesionalnim glazbenicima. Ne sumnjamo da će bit sjajno. Koncert će biti u Društveno-kulturnom centru na ljetnoj pozornici u 19 sati. Dođite, uživajte i učinite dobro djelo, poručuje Sofka.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!