Fotografija: Foto: Udruga Kolajna ljubavi
Galerija
Foto: Udruga Kolajna ljubavi

HUMANITARNI KONCERT Dođite u Bjelovar i pomozite afričkoj djeci koja žive u sirotištima

Na subotnjem koncertu će nastupiti tamburaški sastav "Bilogora", "Grupa MIT" te Antonela Đinđić uz gitarsku pratnju Filipa Rogine iz riječkog "SuperCover Band-a"U subotu, 20. svibnja, s početkom u 10 sati u Bjelovaru će se održati humanitarni koncert pod nazivom "Bjelovar pomaže".

Foto: Udruga Kolajna ljubavi
Foto: Udruga Kolajna ljubavi

Naime, tri Bjelovarčanke - Valerija Vinković, Ema Zeman i Višnja Jendrašić – Zeman uz udrugu "Kolajna ljubavi" organiziraju humanitarni koncert pod nazivom "Bjelovar pomaže" koji će se održati u subotu, 20. svibnja, u prijepodnevnim i večernjim satima na gradskom glazbenom paviljonu. Dio je to njihovog humanitarnog angažmana koji ih vodi iz Bjelovara na volontiranje u daleku afričku državu Tanzaniju.

Za najranjiviju djecu

Na koncertu će se prikupljati dobrovoljni novčani prilozi za život djece u sirotištu "Sv. Ante" u gradu Songei, koje udruga "Kolajna ljubavi" vodi. Sirotište je oaza mira, sigurnosti i ljubavi za najranjiviju djecu bez roditelja. Riječ je najčešće o siročadi i djeci s ulice, koja su spavala na zemlji i u nastambama bez vode i struje. Svaka donacija će otići u zahvalne ruke afričkih mališana, stoga navratite i zaplešite i na taj način podržite ovu humanitarnu aktivnost.

Od 10:00 do 12:00 sati publiku će svojim repertoarom zabavljati nasmijani i uvijek raspoloženi tamburaški sastav "Bilogora", koji će rasplesati i razveseliti svakoga tko dođe.

Foto: Udruga Kolajna ljubavi
Foto: Udruga Kolajna ljubavi

Od 19:00 do 22:00 sata za zabavu su zaduženi "Grupa MIT" te Antonela Đinđić, poznatija kao Nela. Nela je mlada i talentirana pjevačica koja je svoj put započela u showu "The Voice" te u emisiji A-strana, a 2021. je izdala i svoj prvi album naziva "Melodrama". Nela će nas sve, uz gitarsku pratnju Filipa Rogine iz riječkog "SuperCover Band-a", zabavljati svojim pjesmama te domaćim i stranim hitovima.

Prodaja hrane i pića

Mladi dečki iz "Grupe MIT", a ujedno i studenti Glazbene akademije u Zagrebu, će se sa svojim raznolikim repertoarom pobrinuti za dobru atmosferu prije i nakon nastupa Nele.

-Glazbeni program bit će upotpunjen prodajom hrane i pića, a dobrovoljni prilog moći će se donirati na promo-štandovima "Kolajne ljubavi", gdje će biti naše volonterke.

Foto: Udruga Kolajna ljubavi
Foto: Udruga Kolajna ljubavi

Pridruži se i ti i uljepšaj ovaj dan! Pozovi obitelj, susjede, prijatelje i budimo oni koji pomažu i daju nadu za bolje sutra i osmijeh mališana, poručuju iz udruge "Kolajna ljubavi".

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!