Fotografija: Denis Tot ima 27 godina/Foto: Instagram
Denis Tot ima 27 godina/Foto: Instagram

Rukometaš koji je igrao i za Bjelovar brutalno pretučen u Makedoniji?

Denis Tot je u Butel stigao iz Ohrida, a dio karijere proveo je i u španjolskom Ademar Leonu, austrijskom Brucku te Poreču i Bjelovaru.Užasna vijest stiže iz Sjeverne Makedonije. Denis Tot, 27-godišnji hrvatski rukometaš koji nastupa za makedonskog prvoligaša Butel, brutalno je pretučen u Sjevernoj Makedoniji i trenutno se bori za život u bolnici u Skoplju, piše Jutarnji.hr.

"U teškom je stanju nakon što je s teškim tjelesnim ozljedama dovezen u bolnicu. Iz kluba su potvrdili da je njihov rukometaš u bolnici i da je situacija ozbiljna, ali nemaju informaciju što se točno dogodilo", javlja 24rakomet.mk.

U teškom je stanju

Isti medij preko izvora iz bolnice saznaje da je Đakovčanin primljen s brojnim ozljedama i nekoliko prijeloma koji su "najvjerojatnije posljedica tučnjave ili udaraca tvrdim predmetima."

"U teškom je zdravstvenom stanju i bori se za život", dodaju.

Iz policije zasad nemaju dodatnih informacija...

Tot je u Butel stigao iz Ohrida, a dio karijere proveo je i u španjolskom Ademar Leonu, austrijskom Brucku te Poreču i Bjelovaru.

Portal Index.hr naknadno je dobio informacije iz bolnice prema kojima je Denis Tot u bolnicu došao zbog srčanog zastoja, a bez vidljivih tjelesnih ozlijeda. U bolnicu su ga reanimirali, a sada se nalazi na intenzivnoj njezi. Uskoro se očekuju službene informacije MUP-a Sjeverne Makedonije.