Fotografija: Novi vlasnici na prijemu kod gradonačelnika/ Foto: Grad Bjelovar
Galerija
Novi vlasnici na prijemu kod gradonačelnika/ Foto: Grad Bjelovar

Hrebak i Brajdić poželjeli dobrodošlicu novim vlasnicima bjelovarskog Hittnera

Tom prilikom bjelovarski gradonačelnik kazao da je novi vlasnici mogu računati na ruku potpore, jer je zajednička želja da tvrtka nastavi raditi i dodatno napredujeBjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak i njegov zamjenik Igor Brajdić ugostili su jučer predstavnike tvrtke Eko Međimurje, novog većinskog vlasnika poznate bjelovarske tvrtke Hittner.

Tom prilikom novi članovi uprave Hittnera Saša Novaković i Vedran Babić predstavili su svoj dosadašnji, dugogodišnji rad u metalnoj industriji te iznijeli planove za daljnji razvoj bjelovarske tvrtke, odnosno proširenje proizvodnje u budućnosti.

Saša Novaković i Vedran Babić/ Foto: Grad Bjelovar
Saša Novaković i Vedran Babić/ Foto: Grad Bjelovar

Gradonačelnik Hrebak izrazio je zadovoljstvo izrečenim te je istaknuo kako novi većinski vlasnici u Gradu mogu računati na ruku potpore jer je zajednička želja da tvrtka nastavi raditi i da napreduje. Dodao je i to da je Grad do sada imao izvrsnu suradnju s Hittnerom te vjeruje da će tako biti i dalje. Podsjetio je i na činjenicu da je Bjelovar prijatelj poduzetnika što je vidljivo posebice nakon ukidanja prireza i svih ostalih gradskih poreza, koji su ih dodatno opterećivali.

Dario Hrebak i Igor Brajdić/ Foto: Grad Bjelovar
Dario Hrebak i Igor Brajdić/ Foto: Grad Bjelovar

Inače, tvrtka Eko Međimurje osnovana je još davne 1910. godine, a posljednjih 25 godina surađuju s renomiranim svjetskim proizvođačima građevinskih strojeva čime dokazuju svoju stručnost i velike mogućnosti u izradi metalnih i polimernih konstrukcija, naročito kabina i rezervoara.