Fotografija: Zlatko Mađeruh, gradonačelnik Grada Grubišno Polje/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Zlatko Mađeruh, gradonačelnik Grada Grubišno Polje/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

Grubišno Polje objavilo poziv za one koji trebaju pomoć u sklopu projekta "Zaželi"

Podsjetimo, riječ je o nastavku toga projekta, koji će trajati tri godine. Programom je predviđen kapacitet od 174 osobe koje će moći primati pomoć poput pomoći u pripremi obroka i nabavke hrane i ostalogGrubišnopoljski gradonačelnik Zlatko Mađeruh objavio je javni poziv za iskaz interesa krajnjih korisnika za korištenjem usluga u sklopu projekta 'Zaželi-prevencija institucionalizacije u Grubišnom Polju'.

Evo tko se može javiti

Podsjetimo, riječ je o nastavku toga projekta, koji će trajati tri godine. Programom je predviđen kapacitet od 174 osobe koje će moći primati pomoć poput pomoći u pripremi obroka i nabavke hrane, obavljanja kućanskih poslova, održavanja osobne higijene i zadovoljavanja drugih svakodnevnih potreba. Tijekom ovoga projekta svi će korisnici jednom mjesečno dobivati i pakete osnovnih higijenskih i kućanskih potrepština.

Prihvatljivi korisnici koji se mogu javiti na javni poziv i uživati oblik skrbi su osobe 65 i više godina koje žive u samačkom, dvočlanom te u višečlanom kućanstvu u kojemu su svi članovi kućanstva pripadnici ciljanih skupina te odrasle osobe trećeg ili četvrtog stupnja invaliditeta. Svi istovremeno ne bi smjeli biti korisnici usluga pomoći u kući, boravka, organiziranog stanovanja, smještaja, ili pak osobne asistencije.

Prijave se podnose putem prijavnog obrasca i ostale dokumentacije koju je moguće preuzeti na mrežnim stranicama ili osobno u pisarnici Grada Grubišnoga Polja, gdje je moguće dobiti i sve ostale potrebne informacije. Iskaz interesa s dokumentacijom valja dostaviti u pisanom obliku osobno u Grad Grubišno Polje. Javi li se veći broj korisnika nakon popunjavanja raspoloživih mjesta bit će formirana lista čekanja. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!